αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBig deal: Η Hewlett Packard εξαγόρασε την SimpliVity για 650 εκατ. δολάρια

Big deal: Η Hewlett Packard εξαγόρασε την SimpliVity για 650 εκατ. δολάρια

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συμφώνησε να αποκτήσει την SimpliVity για 650 εκατ. δολάρια σε μετρητά. Η απόκτηση θα τη βοηθήσει να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη αγορά τεχνολογικής υποδομής, που συνδυάζει data storage και computing.

Όπως αναφέρει το Euro2day.gr, η SimpliVity είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο συνδυασμό υπηρεσιών computing (hyperconvergence), ενώ πρόσφατα περιλήφθηκε στην λίστα της Forrester Research ως μία από τις κορυφαίες μαζί με την ανταγωνίστρια Nutanix που μπήκε στο χρηματιστήριο πέρυσι και αυτή τη στιγμή έχει αξία μεγαλύτερη των τεσσάρων δισ. δολαρίων στην αγορά.

«Όλο και περισσότεροι πελάτες αναζητούν λύσεις που θα τους φέρουν ασφαλή, εξαιρετικά ανθεκτική, συγκεκριμένη υποδομή στο cloud», εξήγησε σύμφωνα με το MarketWatch η διευθύνουσα σύμβουλος της HPE, Meg Whitman, σε ανακοίνωσή της. «Εκεί ακριβώς είναι που εστιάζουμε», πρόσθεσε.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να τονώσει τα κέρδη του πρώτου πλήρους οικονομικού έτους μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, κάτι που η εταιρία αναμένεται ότι θα γίνει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους που ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 19 =