αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Be Enterprising Be Bold»: Νέο πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες, με ταξίδι στην Τσεχία

«Be Enterprising Be Bold»: Νέο πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες, με ταξίδι στην Τσεχία

Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα του Erasmus+ είναι «ανοιχτό» αυτή τη στιγμή. Το εκπαιδευτικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Adamov, της Τσεχίας, στις 26/5-3/6/2018. Ωστόσο, οι αιτήσεις κλείνουν πολύ σύντομα, στις 29 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στην έννοια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη προσοχή στις επιχειρηματικές δεξιότητες, ηγεσία και διαχείριση, ανάλυση αναγκών/ προβλημάτων και την χρηματοδότηση. Τα θέματα αυτά θα εξερευνηθούν στο πλαίσιο των οργανώσεων νέων και του εθελοντισμού. και θα συζητηθούν οι παρούσες συνθήκες σε κάθε συμμετέχουσα χώρα και οι βέλτιστες πρακτικές. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να προσφέρει στους συμμετέχοντες εργαλεία για να γίνουν επιχειρηματίες που θα εργάζονται για κοινωνικό καλό.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και η μετακίνηση επιδοτείται μέχρι το ύψος των 275 ευρώ στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη Σελίδα του Hellenic Youth Participation.

Νέο πρόγραμμα Erasmus+ !Τύπος: Training course (εκπαιδευτικό πρόγραμμα).Πού; Adamov, Τσεχία.Πόσοι; 4 άτομα 20 ετών κα…

Posted by Hellenic Youth Participation on Samstag, 27. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =