αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBanners Μαΐου: Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας στο Millennial κοινό του It’s Possible;

Banners Μαΐου: Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας στο Millennial κοινό του It’s Possible;

Στο It’s Possible έχει δημιουργηθεί μια «μεγάλη συζήτηση». Στην οποία έχουν θέση νέοι αλλά και παλαιότεροι επιχειρηματίες, startuppers, Bloggers, YouTubers, άνθρωποι που έχουν ιδρύσει την επιχείρηση τους σε κάποια μεγάλη ή μικρότερη πόλη. Άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει τεχνολογικές πλατφόρμες, αλλά και εκείνοι που δραστηριοποιούνται σε πιο «παραδοσιακά» επιχειρηματικά πεδία.

Φυσικά εστιάζοντας στο νεανικό κοινό. Στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας μπορείς να δεις και τις ηλικιακές ομάδες των αναγνωστών μας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το It’s Possible έχει συγκεντρώσει γύρω του ένα νεανικό κοινό, εστιάζοντας στους λεγόμενους Millennials.

Τον Απρίλιο 2019 (που περιελάμβανε και τις… χαλαρές ημέρες του Πάσχα) το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 67.624 μοναδικούς αναγνώστες και 160.748 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς αυτούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Στην κατάταξη του Alexa.com, την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας, το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (2/5) στη θέση 1.664 σε ότι αφορά τα ελληνικά sites. Κάτι που δείχνει και την δυναμική που έχει αναπτύξει.

Η μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 13 =