αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑBanners Ιουλίου: Πως μπορείς να προβληθείς απευθείας στο Millennial κοινό του It’s Possible

Banners Ιουλίου: Πως μπορείς να προβληθείς απευθείας στο Millennial κοινό του It’s Possible

Σε φουλ ρυθμούς θα λειτουργήσει καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού το It’s Possible. Δεν είναι τυχαίο ότι το site κράτησε αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα τον Ιούνιο που μόλις ολοκληρώθηκε. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες, αφού αρκετοί είναι αυτοί που διαβάζουν το It’s Possible… ακόμα και από τις παραλίες.

Τον Ιούνιο 2019 το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 74.448 μοναδικούς αναγνώστες και 190.320 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς αυτούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο, είναι το γεγονός ότι περίπου 5 στους 10 αναγνώστες μας είναι γυναίκες. Κάτι αρκετά εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι σε ένα επιχειρηματικό event περίπου 8 στους 10 παρευρισκόμενους είναι άντρες.

Φυσικά εστιάζοντας στο νεανικό κοινό. Στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας μπορείς να δεις και τις ηλικιακές ομάδες των αναγνωστών μας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το It’s Possible έχει συγκεντρώσει γύρω του ένα νεανικό κοινό, εστιάζοντας στους λεγόμενους Millennials.

Η μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, τιμές, αλλά και το πότε θα μπορούσαν να προβληθούν στο site. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =