αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBandBook: Ένας Έλληνας έφτιαξε μια πλατφόρμα που θέλει να γίνει το «Booking των καλλιτεχνών»

BandBook: Ένας Έλληνας έφτιαξε μια πλατφόρμα που θέλει να γίνει το «Booking των καλλιτεχνών»

Το BandBook.Net σχεδιάστηκε, ούτως ώστε οι διοργανωτές  των μουσικών συναυλιών και των διαφόρων καλλιτεχνικών δρώμενων, να μπορούν να έρθουν σε επαφή με καλλιτέχνες.

Δίνοντας έτσι μια σπουδαία ευκαιρία στους καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετάσχουν σε μία καλλιτεχνική κοινότητα  που με την αξιοποίησή της, θα γεμίζει Lineups στα  μελλοντικά events.

Η χρήση των επισκεπτών στο Bandbook είναι δωρεάν για όλους .

Κατά την περιήγησή σας σε αυτό, θα εντοπίσετε την προσωπική γκαλερί με τα μουσικά βιντεοκλίπ των μουσικών σχημάτων που περιέχει, θα προσέξετε ότι ο ιστότοπος φέρει προσαρμοσμένο σχεδιασμό για προβολή σε κινητά τηλέφωνα, τους ενημερωμένους  όρους και χρήσης της υπηρεσίας με την ακόλουθη προβλεπόμενη διάταξη προστασίας των δεδομένων για τους συμμετέχοντες, με  πλήρη συμμόρφωση της υπηρεσίας στο Γενικό Κανονισμό της Προστασίας Δεδομένων GDPR .

  • Επιπλέον μέσα στις σελίδες του μενού του bandbook, θα βρει κανείς μια φόρμα επικοινωνίας και την φόρμα της δωρεάν συμμετοχής, για όλους τους καλλιτέχνες στις ανάλογες κατηγορίες.
  • Δέχεται καθημερινές βελτιστοποιήσεις, προκειμένου η ποιότητα της υπηρεσίας να γίνεται καλύτερη με κάθε νέα συμμετοχή.

Περιέχει πολυμεσικό περιεχόμενο των επωνύμων καλλιτεχνών μαζί με την σχετική τους πληροφορία.Μέσω του κουμπιού κρατήσεων book οι ενδιαφερόμενοι διοργανωτές,  έχουν την δυνατότητα να κλείσουν κάποιο καλλιτέχνη με τρόπο εύχρηστο και γρήγορο, από τα προγράμμα τα διαθεσιμότητας που οι καλλιτέχνες όρισαν.

«Όντας ντράμμερ στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου γεννήθηκα, είχα πρόσφατα την επιθυμία να προβάλω πρακτικές λύσεις για τους ανθρώπους  της Ελλάδας και της Κύπρου που τακτικά δημιουργούν, συμμετέχουν και συντονίζουν Μουσικές συναυλίες και άλλα σχετικά events», τονίζει στο It’s Possible ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Δημήτριος Παρασχίδης.

Μέσα από αυτή την σκέψη, ενεργοποιήθηκε η ιδέα του BandBook.net και με την βοήθεια ενός φίλου δημιουργήθηκε και ευσπρόσδεκτα δέχεται χωρίς διακρίσεις καλλιτέχνες, μουσικά σχήματα και DJs. Επίσης θα βρείτε online κατηγορίες για Χορευτές, Μοντέλα, Φωτογράφους, Ηθοποιούς κ.α.

Όλοι οι συμμετέχοντες από Ελλάδα και Κύπρο είναι δωρεάν.

«Ο κύριος στόχος είναι να γεμίσουμε ποικιλόμορφα την ιστοσελίδα του Bandbook.Net με καλλιτέχνες, ώστε να υπάρχει μια πληθώρα ανθρώπων από όπου, οι αντίστοιχοι μάνατζερ και οι διοργανωτές θα έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια κατανομή σε genres από την οποία θα επιλέξουν υποψήφιους», σημειώνει ο ιδρυτής.

Ο υπέρτατος σκοπός του BandBook.net είναι η δημιουργία μεγάλων, ετησίων ή εποχιακών μουσικών συναυλιών-φεστιβάλ στις περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 11 =