αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBadoo: Η εφαρμογή που έχει 340 εκατ. χρήστες και… είναι ειδική στο φλερτ

Badoo: Η εφαρμογή που έχει 340 εκατ. χρήστες και… είναι ειδική στο φλερτ

Ποιος είπε ότι το φλερτ έχει εκλείψει στις μέρες μας; Ποιος είπε ότι εκεί έξω δεν υπάρχει το ιδανικό ταίρι για τον κάθε έναν; Εάν θέλεις να κάνεις νέους φίλους, να τσατάρεις και γιατί όχι, να γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου, μάλλον ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Badoo.

Το Badoo είναι η πρώτη εφαρμογή παγκοσμίως (με 340 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες), μέσω της οποίας μπορείς να γνωρίσεις όποιον θελήσεις με ασφαλή τρόπο. Και όχι έναν… οποιονδήποτε, αλλά κάποιον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!

Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες, βίντεο, να αλλάξεις φωτογραφίες στο προφίλ σου και να κοινοποιήσεις πράγματα σε άλλους, όπως ακριβώς θα έκανες σε ένα οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο. Προσοχή όμως, γιατί εάν είσαι αγενής, απειλητικός ή πιεστικός, το Badoo δε θα διστάσει να διαγράψει τον λογαριασμό σου.

Τα πράγματα είναι απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις προφίλ στην πλατφόρμα, είτε βάζοντας τα στοιχεία σου (ηλικία, φύλο, τι ψάχνεις) είτε να συνδεθείς σε αυτή, μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook. Η εφαρμογή του Badoo είναι διαθέσιμη και δωρεάν για iOS, Android αλλά και Windows.

Στη συνέχεια πρέπει να ορίσεις τα κριτήρια αναζήτησης. Να κάνεις chat, καινούργιους φίλους ή να βγεις ραντεβού;

Και τώρα το… σημαντικότερο ίσως που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια φωτογραφία σου! Πήγαινε στο αρχείο του κινητού σου και κάνε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα και διάλεξε την καλύτερη! Το νου σου… μη βάλεις φωτογραφία κανενός μοντέλου, μια δική σου βάλε…

Στο Badoo μπορείς να αναφέρεις τα ενδιαφέροντά σου ή την εργασία σου και γενικά πληροφορίες που θα ήθελες να γνωρίζει το μελλοντικό σαϊμπερσεξικό σου ταίρι. Χτίζοντας το προφίλ σου, δηλώνεις την περιοχή σου. Ετσι, η εφαρμογή σε δείχνει σε άτομα που έχουν δηλώσει την ίδια περιοχή.

Επιλέγεις την ηλικία και το φύλο που στοχεύεις και το Badoo σου δίνει «στο πιάτο» τον άνθρωπο που ψάχνεις! Το Badoo σου δίνει τη δυνατότητα να δεις ποιος είδε το προφίλ σου πρόσφατα.

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις στα αγαπημένα σου όποιον σου αρεσει για να μπορείς να τον βρεις μετά και να του κάνεις like. Αν του αρέσεις και συ και σου κάνει και εκείνος like, θα σου έρθει ειδοποίηση ότι έχετε αμοιβαία έλξη!

Αν ένα άτομο που δεν έχετε ταιριάξει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, έχει μόνο δύο ευκαιρίες να σας εντυπωσιάσει. Αν δεν απαντήσει, τότε δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, οπότε τα μηνύματα θα μπλοκάρουν.Παράλληλα, μπορείς να δεις στις «Ψήφους» ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εσένα.

Όταν βρεις το άτομο που σου έχει κάνει το λεγόμενο «κλικ», μπορείς να στείλεις ένα απλό μήνυμα ή να κάνεις τη συζήτηση πιο δημιουργική. Στείλε μια φωτογραφία, ένα αυτοκόλλητο ή ένα δώρο για να γνωρίσεις καλύτερα το ταίρι σου.

Η ασφάλεια για το Badoo έρχεται σε πρώτο πλάνο. Μπορεις να ξέρεις πάντα με ποιον συνομιλείς, όταν δεις το μπλε τικ. Σημαίνει ότι το προφίλ είναι πιστοποιημένο μέσω αριθμού κινητού ή μέσω ενός λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης.

Το Badoo δίνει παράλληλα μια έξτρα βοήθεια σε όλες τις γυναίκες. Επειδή η ασφάλεια των γυναικών είναι προτεραιότητα του Badoo, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσουν μια selfie από οποιονδήποτε συνομιλούν για να επιβεβαιώσου την ταυτότητά του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 5 =