αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο διάσημο Pac- Man είναι εδώ, πιο φρέσκο από ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το διάσημο Pac- Man είναι εδώ, πιο φρέσκο από ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Pac- Man είναι ένα κλασσικό video game, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 1980, όταν πρωτοκυκλοφόρησε, αλλά και τα χρόνια που ακολούθησαν. Τώρα όμως, το γνωστό κίτρινο πλασματάκι επέστρεψε. Ανανεωμένο, αλλά παράλληλα κρατά όλα εκείνα τα κλασικά χαρακτηριστικά που το έκαναν διάσημο.

Η νέα έκδοση λέγεται Pac- Man 256. Όπως αναφέρει το IGN Greece, το νέο game έχει το κλασσικό Pac- Man gameplay με τη μόνη διαφορά να είναι ότι αντί να είμαστε σε ένα κλειστό επίπεδο, μπορούμε συνεχώς να προχωράμε προς τα μπροστά με σκοπό να φάμε όσα περισσότερα μπιλάκια μπορούμε και να κάνουμε όσο μεγαλύτερο σκορ γίνεται.

Θα θυμάστε λογικά πως οι παλαιότεροι τίτλοι Pac Man μας έβαζαν σε κάτι σαν κλουβί και έπρεπε απλά να φάμε όλα τα μπιλάκια χωρίς να μας πιάσουν τα φαντασματάκια ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Το 256 όμως, μας δίνει μία πιο… ελεύθερη προσέγγιση και μας προσφέρει αρκετά καλούδια για να μας κρατήσει και να μας κάνει να θέλουμε να παίξουμε ξανά και ξανά.

Πέρα από τα καινούργια γραφικά τα οποία είναι απλοϊκά και όμορφα, και η μουσική έχει αλλάξει λίγο, η οποία με στοιχεία από το παλιό Pac Man theme μας δίνει μία αίσθηση νοσταλγίας ενώ μας διασκεδάζει και δεν μας κουράζει όσο παίζουμε.

Το νέο Pac-Man μπορείτε να το βρείτε μέσω του Steam.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =