αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Babymou»: Αυτό είναι το… ελληνικό Tinder για online γνωριμίες (ΦΩΤΟ)

«Babymou»: Αυτό είναι το… ελληνικό Tinder για online γνωριμίες (ΦΩΤΟ)

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε το Tinder. Την διάσημη εφαρμογή για online dating. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεται είναι ότι υπάρχει και η ελληνική version. Λέγεται Babymou Online Dating. Και είναι η εφαρμογή για γνωριμίες της Ελληνικής διασποράς, το Tinder όσων θέλουν να γνωρίσουν καλούς Έλληνες και τίμιες Ελληνοπούλες, όπως σημειώνει η LIFO.

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα screenshots της εφαρμογής από το App Store.

Find Greeks to Chat and Meet. Απλό, λιτό, με γαλανόλευκη μαιανδρική αρχαιοελληνική καρδιά. Τίμιο.

Babymou – Meet your Greek γραμμένο με αρχαιοελληνικό font. Δύο τίμια μελαχρινά ελληνόπουλα κοιτάζονται με λατρεία.

Συνεχίζουμε με το αγαπημένο μου screenshot!

Έγινε το match, ταίριαξαν τα παιδιά, πατήσανε και οι δύο “NAI”! Οπότε φυσικά η εικόνα που τους ενημερώνει γι’ αυτό το ευτυχές γεγονός έχει πάνω το χαρμόσυνο, γραμμένο με greeklish, “opa!” με αρχαιοελληνικό font.

Από κάτω είναι 5 μπαρμπαδέλια που χορεύουν δημοτικούς χορούς με ενθουσιασμό και σπασμένα πιάτα στα πόδια τους! Ο νεαρός μελαχρινός Έλληνας είναι βεβαίως πολύ αυθεντικός και τίμιος Έλληνας, εξού και η φωτογραφία προφίλ με την Ελληνίδα γιαγιά του. Η «Χριστι» είναι ξανθιά αλλά ίσως είναι Ελληνίδα δεύτερης γενιάς, θα τα πούνε αυτά στο τσατ.

Εδώ βλέπουμε τη Lauren ετών 31 περιστοιχισμένη απο έναν αρχαιοελληνικό μαίανδρο και κάτω τις επιλογές “ΟΧΙ” (swipe left) και “ΝΑΙ” (swipe right) με αρχαιοελληνικό font.

Εδώ έχουμε τις πληροφορίες του προφίλ της Lauren απο το προηγούμενο screenshot που τώρα την λένε Thea (Θέα; Θεά; Θία;).

Μας χαιρετά με “Giassou” και μας ενημερώνει πως θέλει να γνωρίσει ένα “nice agorri” με το οποίο να μοιράζεται τα ίδια, υποθέτουμε ελληνικά, values.

Τέλος, βλέπουμε την Χριστι απο το προηγούμενο screenshot που πλέον έχει γίνει Lauren, να προτείνει έξοδο για caffe σε κάποιον.

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =