αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑBabbel: Η εφαρμογή που σου μαθαίνει μια νέα γλώσσα μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Babbel: Η εφαρμογή που σου μαθαίνει μια νέα γλώσσα μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μόλις 3 εβδομάδες εκμάθησης με την Babbel, αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι που θα δεις στο παραπάνω βίντεο, μπορούσαν να συζητήσουν στα Ισπανικά.

Θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα αλλά δεν βρίσκετε το χρόνο και το κίνητρο να ξεκινήσετε; Η απόκτηση μιας νέας δεξιότητας μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα εργασία. Αλλά δεν πρέπει υποχρεωτικά να είναι έτσι. Με την Babbel, μπορείτε να μάθετε να συζητάτε σε μια νέα γλώσσα σε μόλις 3 εβδομάδες. Κι έχουμε στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Μια ανεξάρτητη μελέτη από ερευνητές στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας αξιολόγησαν τη συνολική αποδοτικότητα των μαθημάτων Ισπανικών της Babbel εξετάζοντας την πρόοδο 391 τυχαία επιλεγμένων μαθητών και αξιολογώντας τις γνώσεις των συμμετεχόντων στα Ισπανικά στην αρχή και το τέλος της μελέτης.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

  1. Πραγματικά αρχάριοι μαθητές που δεν είχαν καθόλου γνώσεις στα Ισπανικά χρειάζονται περίπου 15 ώρες μελέτης σε διάστημα δύο μηνών για να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου εκμάθησης Ισπανικών.” (Όχι και άσχημα, έτσι;)
  2. “Η εφαρμογή Babbel είναι εξίσου καλή για ανθρώπους διαφορετικού φύλου, ηλικίας, μητρικής γλώσσας, εκπαιδευτικού επιπέδου, επαγγελματικής κατάστασης, κ.λπ.”
  3. “Το 95% των χρηστών που συμμετείχαν στη μελέτη είπαν ότι η Babbel είναι εύχρηστη και χρήσιμη.”

 

Δείτε το παραπάνω βίντεο για να μάθετε πώς τα πήγαν!

Η εκμάθηση μιας γλώσσας αφορά τη δυνατότητα παραγωγής προφορικού λόγου και, με τη βοήθεια της Babbel, όσοι αρχάριοι συμμετείχαν στην πρόκλησή μας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν βασικούς διαλόγους σε μόλις τρεις εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η Babbel είναι, πράγματι, η πιο σύντομη λύση για πραγματικές συζητήσεις.

Η εφαρμογή Babbel δεν υποστηρίζει ακόμα τα Ελληνικά ως γλώσσα προβολής, οπότε συνιστούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή στα Αγγλικά. Αυτό θα σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή γλωσσών προς εκμάθηση. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε τα Αγγλικά ως γλώσσα προβολής, μπορείτε να μάθετε συνολικά 13 γλώσσες όπως, μεταξύ άλλων, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Ισπανικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 14 =