αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑAvramar Seafood: Νέος CEO o Κωστής Γκλαβάς

Avramar Seafood: Νέος CEO o Κωστής Γκλαβάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Avramar Seafood ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της επόμενης φάσης τoy μετασχηματισμού της εταιρείας, με απώτερο σκοπό την προσφορά υγιεινών και βιώσιμων μεσογειακών προϊόντων σε όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Alex Myers αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου και θα αντικατασταθεί από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου, Κωστή Γκλαβά.

Ο κ. Γκλαβάς θα διατηρήσει την στρατηγική της Avramar που δίνει έμφαση στην καινοτομία προϊόντων και θα ενισχύσει περαιτέρω τις συνεργασίες της εταιρείας με τους πελάτες της, τους καταναλωτές και τις τοπικές κοινότητες. Μιλώντας για τη μετάβαση της ηγεσίας, ο κ. Myers δήλωσε σχετικά «Είμαι περήφανος που συνέβαλα στην εξέλιξη της Avramar – η εταιρεία έχει τώρα ένα σημαντικό εφαλτήριο για μελλοντική ανάπτυξη. Αποτελεί προνόμιο που εργάστηκα με μια τόσο εξαιρετική ομάδα συναδέλφων και είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσουν την Avramar σε υψηλότερα επίπεδα τα επόμενα χρόνια».

Ευχαριστώντας τον κ. Myers για τον ηγετικό του ρόλο στην επιχείρηση, ο Thor Talseth, Πρόεδρος τoυ Διοικητικού Συμβουλίου της Avramar, είπε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ευγνώμων στον Alex που ηγήθηκε της Avramar μέσω της ενσωμάτωσης τριών ισότιμων εταιρειών κατά τη διάρκεια των προκλήσεων της πανδημίας Covid-19. Αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια για τη δύναμη και την αφοσίωση που επέδειξαν όλοι οι άνθρωποι μας εν μέσω της πιο απαιτητικής δοκιμασίας των καιρών μας».

«Είμαι επίσης ευγνώμων για την αναβάθμιση του Κωστή σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, ενώ επιταχύνουμε περαιτέρω την ανάπτυξη της Avramar και υλοποιούμε τον στόχο μας να γίνουμε μια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα υδατοκαλλιέργειας για την Ευρώπη».

Σχολιάζοντας το νέο του ρόλο, ο κ. Γκλαβάς είπε: «Όπου κι αν βρίσκονται οι άνθρωποί μας, το πάθος μας να παραδίδουμε τα καλύτερα μεσογειακά ψάρια στον κόσμο με βιώσιμο τρόπο, ενώνει την ομάδα της Avramar. Δεδομένης της θέσης μας ως ηγέτιδα εταιρεία υδατοκαλλιέργειας στη Μεσόγειο, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να επιτύχουμε στο μέλλον».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 6 =