αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑAVRAMAR: Ενοποιεί τα εργοστάσια παραγωγής ιχθυοτροφών μέσω μιας νέας πλατφόρμας Cloud

AVRAMAR: Ενοποιεί τα εργοστάσια παραγωγής ιχθυοτροφών μέσω μιας νέας πλατφόρμας Cloud

Τα εργοστάσια παραγωγής ιχθυοτροφών ενοποιεί η AVRAMAR, με την εγκατάσταση μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας cloud based λογισμικού, της Evocon.

Η πλατφόρμα Evocon δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε παραγωγικής διαδικασίας στα εργοστάσια της εταιρείας σε πραγματικό χρόνο, αναδεικνύοντας όλες τις παραμέτρους με άμεσο και φιλικό προς το χρήστη τρόπο, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

Η ανάγκη για την λειτουργία μιας ενιαίας πλατφόρμας για την ευθυγράμμιση και την παρακολούθηση της παραγωγής της εταιρείας στις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αποτελούσε άμεση ανάγκη και προτεραιότητα για την AVRAMAR. Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν αναγκαίο να ενοποιηθούν οι διαδικασίες και να υπάρχει επίβλεψη σε πραγματικό χρόνο της παραγωγής ανά εργοστάσιο με ακρίβεια και ταχύτητα.

Η παραγωγή ιχθυοτροφών της AVRAMAR είναι η μεγαλύτερη για την περιοχή της Μεσογείου, επομένως το λογισμικό Evocon που βασίζεται σε τεχνολογία χρήσης cloud θα βοηθήσει στην παρακολούθηση όλης της παραγωγικής διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας παράλληλα τη σύνδεση πολλών μονάδων παραγωγής σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Η πλατφόρμα έχει εγκατασταθεί και εφαρμόζεται σε όλα τα εργοστάσια ιχθυοτροφών της AVRAMAR στην Ελλάδα. Επιπλέον πραγματοποιούνται ήδη συνεχώς βελτιωτικές ενέργειες με βάση τις καταγραφές της, ενώ οι επιδόσεις παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο με ακρίβεια λεπτών για κάθε γραμμή παραγωγής, σχετικά με την ΟΕΕ (Συνολική Αποτελεσματικότητα Συστήματος ή Overall Equipment Effectiveness) και οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να προκύψει. Το management review γίνεται πλέον σε λίγα λεπτά, με ολοκληρωμένες εκθέσεις και reports που είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα μέσα από αυτοποιημένες διαδικασίες και αυτό βοηθά στη γρήγορη και αντικειμενική αξιολόγηση ενεργειών και στη λήψη αποφάσεων με βάση τα πραγματικά στοιχεία.

Ο κ. Δημήτρης Μπούμπουλος, General Manager Feed AVRAMAR, σημείωσε σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία της cloud based πλατφόρμας Evocon: “Η AVRAMAR διακατέχεται από κουλτούρα διαρκούς βελτίωσης και δίνει στους ανθρώπους της τα εργαλεία για να επιλύουν προβλήματα με νέους και διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που πλέον διαθέτουμε μια καινοτόμα cloud πλατφόρμα που κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και τη δουλειά μας πιο αποτελεσματική. Υπάρχει προγραμματισμός για επέκτασή της και στις μονάδες συσκευασίας και επεξεργασίας στο πολύ κοντινό μέλλον!”.

Ο κ. Thor Talseth, Group CEO AVRAMAR, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας απόφαση να ενοποιήσουμε τα εργοστάσιά ιχθυοτροφών μας μέσω μιας πλατφόρμας Cloud που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής. Αυτή η κίνηση μετασχηματισμού υπογραμμίζει τη δέσμευση της AVRAMAR στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων. Ενοποιώντας και συγκεντρώνοντας τις διαδικασίες παραγωγής μας, στοχεύουμε στη βελτίωση της αποδοτικότητας, στην εξοικονόμηση κόστους και στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 5 =