αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑAthens Capital Hotel: Tο πρώτο ξενοδοχείο της MGallery Collection στην Ελλάδα

Athens Capital Hotel: Tο πρώτο ξενοδοχείο της MGallery Collection στην Ελλάδα

Η ολοκλήρωση της νέας μεγάλης ξενοδοχειακής επένδυσης της Λάμψα στο Σύνταγμα είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, στο ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης τουριστικής σεζόν, με υψηλές προσδοκίες και για την επισκεψιμότητα της Αθήνας. Εντούτοις η πανδημία άλλαξε το σχεδιασμό του ομίλου.

Το ξενοδοχείο “Athens Capital Hotel”, το πρώτο της MGallery Collection της Accor στην Ελλάδα, που έρχεται να προστεθεί στις δύο πολυτελείς μονάδες “Μεγάλη Βρεταννία” και “King George”, θα ανοίξει τελικά σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση την 1η Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Capital.gr, το ύψος της επένδυσης σύμφωνα με τον όμιλο “σκαρφάλωσε” στα 25 εκατ. ευρώ, από 16 εκατ. που ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός για τη ριζική ανακατασκευή του κτιρίου επί των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου, όπου παλιότερα λειτουργούσε το ξενοδοχείο “King’s Palace”.

Το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων Α.Τ.Ε. και η Λάμψα έχει υπογράψει σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης (η διάρκεια της οποίας έχει οριστεί σε τριάντα έτη, ενώ το ετήσιο μίσθωμα ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ, προσαυξανόμενο κατά ποσοστό ίσο με 25% επί της διαφοράς κύκλου εργασιών).

https://money-tourism.gr/wp-content/uploads/2020/07/Athens-Capital-Hotel-MGallery_04.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =