αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑArtist Fundraising Pick: Νέα λειτουργία του Spotify για καλλιτέχνες που θέλουν να μαζέψουν χρήματα

Artist Fundraising Pick: Νέα λειτουργία του Spotify για καλλιτέχνες που θέλουν να μαζέψουν χρήματα

Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, το Spotify έχει κάνει αρκετές ενέργειες ώστε να στηρίξει τους καλλιτέχνες και τη δημιουργική κοινότητα. Για παράδειγμα, έχει δημιουργήσει το COVID-19 Music Relief, που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής για την καταπολέμηση του ιού.

Συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό

Η τελευταία δράση της εταιρείας είναι το “Artist Fundraising Pick”, μία νέα επιλογή στην πλατφόρμα “Spotify for Artists” που δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να συγκεντρώσουν χρήματα για τους ίδιους, τα συγκροτήματα τους, ακόμα και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Οι καλλιτέχνες μπορούν να επισημαίνουν συγκεκριμένα τραγούδια τα οποία γίνονται highlight στο προφίλ τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορούν πλέον να επιλέγουν έναν σκοπό για τον οποίο συγκεντρώνουν χρήματα. Προς το παρόν, οι καλλιτέχνες μπορούν να προσθέτουν συνδέσμους των Cash App, GoFundMe και PayPal.me.

Το Cash App προσφέρει ήδη 1 εκ. δολάρια Αμερικής. Οποιοσδήποτε καλλιτέχνης επιλέγει ως Artist Fundraising Pick στο Spotify το “$cashtag” με την πρώτη δωρεά που θα γίνει σε αυτόν θα λάβει άμεσα και 100 δολάρια Αμερικής από τo Cash App. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους καλλιτέχνες των ΗΠΑ και της Αγγλίας, και θα είναι ενεργό μέχρι τη συγκέντρωση του 1 εκατομμυρίου δολαρίων Αμερικής.

Επιπλέον, οι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν ως Artist Fundraising Pick οποιονδήποτε από τους οργανισμούς που συμμετέχουν στο COVID-19 Music Relief.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + thirteen =