αρχικηVIRALAria Hotels: Ανοίγουν νέο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας- Θα έχει 12 σουίτες σε διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο

Aria Hotels: Ανοίγουν νέο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας- Θα έχει 12 σουίτες σε διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Αθήνα με το Aria Boutique Hotel που βρίσκεται στην οδό Ανδριανού στο Θησείο. Το νέο αυτό boutique ξενοδοχείο, το οποίο συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη πολυτέλεια, στεγάζεται σε διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο και θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το καινούργιο Aria Boutique Hotel διαθέτει 12 πολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μίας Spa Suite με θέα την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, το Θησείο και το Αστεροσκοπείο.

Επιπλέον διαθέτει εσωτερική αυλή όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, καθώς και να πάρουν το πρωινό τους. Ακόμη το wine bar και το εστιατόριο βρίσκονται στο ισόγειο του Aria Boutique Hotel. Χάρη στην τοποθεσία του σε μία ιστορική περιοχή, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε αξιοθέατα και τοπόσημα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν περισσότερο την πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγαζόταν το πρώην ωδείο Atheneum προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου, το ξενοδοχείο διατηρεί χαρακτηριστικά στοιχεία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής όπως οι ψηλοτάβανοι χώροι και η γύψινη διάκοσμος στις οροφές, αλλά και η τοιχογραφία – χάρτης στην εσωτερική αυλή. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αναπαλαίωσης, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ανάδειξη των εσωτερικών πέτρινων τοίχων του κτιρίου.

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους την ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της Ελλάδας, τα Aria Hotels ενισχύουν συνεχώς το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας που απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =