αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑApple: Τέλος το iPod

Apple: Τέλος το iPod

«Από την παρουσίαση του πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, το iPod έχει γοητεύσει τους χρήστες σε όλο τον κόσμο που αγαπούν την δυνατότητα να παίρνουν τη μουσική τους μαζί τους εν κινήσει. Σήμερα, η εμπειρία του να βγάζει κανείς τη μουσική του βιβλιοθήκη εξω στον κόσμο έχει ενσωματωθεί στη σειρά προϊόντων της Apple — από τα iPhone και Apple Watch έως τα iPad και Mac — μαζί με πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια και πάνω από 30.000 λίστες αναπαραγωγής που είναι διαθέσιμα μέσω της Apple Music», σημειώνει η Apple στην ανακοίνωση της, μέσα από την οποία κάνει γνωστό ένα τέλος εποχής: Το iPod σταματά το ταξίδι του.

Η 7η γενιά iPod Touch θα είναι και η τελευταία για την ιστορική αυτή σειρά από media players. Για την ώρα τα καταστήματα έχουν ακόμη αποθέματα, ωστόσο αφότου αυτά εξαντληθούν η Apple θα σταματήσει να εφοδιάζει την αγορά με νέο στοκ.

Η Apple σταματά να κατασκευάζει music players, δηλώνοντας, όμως πως το «πνεύμα» του iPod θα συνεχίζει να ζει σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές της που μπορούν να αναπαράγουν μουσική, όπως τα iPhone, iPad και HomePod Mini.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 7 =