αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑApple: Δωρεάν επισκευή σε όσους έχουν πρόβλημα με την αφή της οθόνης στο iPhone 11

Apple: Δωρεάν επισκευή σε όσους έχουν πρόβλημα με την αφή της οθόνης στο iPhone 11

Η Apple παραδέχεται πως κάποιοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αφή της οθόνης του iPhone 11 και προσφέρει δωρεάν επισκευή. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και τη χώρα μας και μπορείτε να ελέγξετε μέσω Serial Number αν η συσκευή σας είναι ανάμεσα στις συσκευές που καλύπτονται από το πρόγραμμα εδώ.

Η δωρεάν επισκευή αφορά μόνο συσκευές iPhone 11 και όχι 11 Pro ή 11 Pro Max. Επίσης, καλύπτει έως και δύο χρόνια μετά την αρχική αγορά της συσκευής σας. Το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται σε συσκευές που παράχθηκαν μεταξύ Σεπτέμβριο του 2019 και Μάιο του 2020.

iPhone 11: Δωρεάν επισκευή σε όσους έχουν πρόβλημα με την αφή της οθόνης

Για κάθε περίπτωση, η Apple συνιστά να κάνετε backup της συσκευής σας πριν τη στείλετε για επισκευή. Αν ήδη έχετε επισκεφτεί ένα επίσημο επισκευαστικό κέντρο και έχετε πληρώσει για επισκευή του iPhone 11 σας ενώ καλύπτεται κανονικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple για να δείτε αν μπορούν να σας επιστρέψουν το ποσό.

Όπως πάντα, να θυμάστε ότι αν υπάρχει κάποιο ράγισμα ή σπάσιμο στην οθόνη του iPhone 11 σας θα πρέπει πρώτα να επισκευαστεί και μετά να προχωρήσετε στη δωρεάν επισκευή της αφής.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 19 =