αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑAmazon και Fiat ένωσαν τις δυνάμεις τους. Και πλέον θα πωλούνται αυτοκίνητα online

Amazon και Fiat ένωσαν τις δυνάμεις τους. Και πλέον θα πωλούνται αυτοκίνητα online

Η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε πως σήμερα ήρθε σε συμφωνία με τον αμερικανικό γίγαντα των online πωλήσεων Amazon για την online πώληση αυτοκινήτων.

Αναλυτικότερα η Fiat Chrysler Automobiles θα διαθέτει στους καταναλωτές αρχικά τρία μοντέλα της, το Fiat Panda, το Fiat 500 και το μεγαλύτερο Fiat 500L. Όπως σημείωσε Gianluca Italia, υπεύθυνος της εταιρείας στην Ιταλία, αρχικά την συγκεκριμένη υπηρεσία online αγοράς οχημάτων θα μπορούν να απολαμβάνουν οι εντός Ιταλίας χρήστες μέσω του Amazon.it.

Αναφερόμενος στα τρία μοντέλα που επέλεξε η εταιρεία να πωλούνται online o κ. Italia σημείωσε: «πρόκειται για τρία από τα οχήματα που περισσότερο προτιμούν οι νέοι σε ηλικία άνθρωποι, αυτοί δηλαδή οι οποίοι είναι και περισσότερο εξοικειωμένοι με τις online αγορές».

161118_fiat-amazon-980x420Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε περισσότεροι από το 50% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως θα αγόραζαν ευχαρίστως αυτοκίνητο online εάν η έκπτωση ήταν σημαντική, αλλά μόλις το 3% από αυτούς θα ήθελε να του παραδοθεί στο σπίτι του. Για τον λόγο αυτό αρχικά η εταιρεία 2 εβδομάδες μετά την ηλεκτρονική αγορά κάποιου οχήματος θα επικοινωνεί με τον αγοραστεί ώστε αυτός να επιλέξει το σημείο από το οποίο τον βολεύει ώστε να παραλάβει το όχημά του.

Όπως τονίζει ο ΣΚΑΙ, οι αγοραστές που θα επιλέξουν την ηλεκτρονική αγορά οχήματος θα έχουν συνολικό όφελος που φτάνει στο 1/3 της αρχικής τιμής των αυτοκινήτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =