αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑAmazon: «Γιατί ανοίξαμε γραφείο στην Ελλάδα»

Amazon: «Γιατί ανοίξαμε γραφείο στην Ελλάδα»

Είναι γνωστό ότι η Amazon Web Services άνοιξε το δικό της γραφείο στην Ελλάδα. Αλλά πως ο τεχνολογικός γίγαντας έφτασε σε αυτή την απόφαση; Την απάντηση σε αυτό -και σε πολλά άλλα- ο επικεφαλής της Amazon Web Services για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Przemek Szuder, μιλώντας στο moneyreview.gr.

«Η απόφαση για το άνοιγμα ενός τοπικού γραφείου της Amazon Web Services στην Αθήνα ήρθε ως απάντηση στην αυξανόμενη πελατειακή μας βάση και στην αποφασιστικότητά μας να υποστηρίξουμε τους Έλληνες πελάτες με έναν ακόμη καλύτερο τρόπο. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια ταχεία υιοθέτηση της χρήσης AWS cloud στην Ελλάδα. Μέσω του ελληνικού γραφείου, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε ακόμη καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες μας και να συνεχίσουμε να βοηθούμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να προωθούν την καινοτομία, διατηρώντας παράλληλα υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας και ασφάλειας» σημειώνει.

Παράλληλα συμπληρώνει: «Η Amazon Web Services προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που βασίζονται στο παγκόσμιο cloud συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, αποθήκευσης, βάσεων δεδομένων, ανάλυσης, τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, δικτύωσης, κινητών, εργαλείων προγραμματιστών, εργαλείων διαχείρισης, Internet of Things, ασφάλειας και εταιρικών εφαρμογών. Το σύνολο των 175 πλήρως εξοπλισμένων υπηρεσιών βοηθούν τους οργανισμούς να κινηθούν γρηγορότερα και να μειώσουν το κόστος IT και να κλιμακώσουν το μέγεθός τους».

Μάλιστα, η εταιρία έχει στα πλάνα και περαιτέρω επέκταση: «Αναμφίβολα, απέχουμε πολύ από το να τελειώσουμε την επέκτασή μας στην ελληνική αγορά. Οργανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα μεταφέρουν όλο και περισσότερο τις καίριας σημασίας εφαρμογές τους στην Amazon Web Services και για αυτόν τον λόγο επεκτεινόμαστε σταθερά στην περιοχή. Όντας μια εταιρεία που πραγματικά έχει εμμονή με τους πελάτες, τους έχουμε ακούσει να μας ζητούν να είμαστε πιο κοντά σε αυτούς και να τους βοηθήσουμε στο ταξίδι τους στο cloud. Ανοίγοντας ένας γραφείο στην Ελλάδα είναι ο τρόπος να υποστηρίξουμε αυτήν την ανάπτυξη».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − one =