αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑAirbnb Rooms: Τώρα μπορείς να ενοικιάζεις μεμονωμένο δωμάτιο μέσω Airbnb

Airbnb Rooms: Τώρα μπορείς να ενοικιάζεις μεμονωμένο δωμάτιο μέσω Airbnb

Μία νέα δυνατότητα δίνει η Airbnb: Ενοικίαση μεμονωμένου δωματίου. «Όλοι μιλούν για την οικονομία. Και  ξέρουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδεύουν», δήλωσε ο συνιδρυτής και επικεφαλής στρατηγικής, Nate Blecharczyk σε συνέντευξή του. «Ξέρουμε επίσης ότι η προσιτή τιμή είναι στο μυαλό των ανθρώπων. Και έτσι πιστεύουμε ότι τα δωμάτια είναι για άλλη μια φορά, πολύ επίκαιρα» συμπλήρωσε. Πρόσθεσε ότι 300 εκατομμύρια επισκέπτες αναμένεται να χρησιμοποιήσουν το Airbnb φέτος.

Η Airbnb ανακοίνωσε ότι έχει περίπου 1 εκατομμύριο δωμάτια καταχωρημένα στην πλατφόρμα αυτή.

Τώρα, για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτά τα μονόκλινα δωμάτια, έχει προστεθεί μια ειδική κατηγορία αναζήτησης. Όπως σημειώνει το TechCrunch, φαίνεται ότι ο αλγόριθμος αναζήτησης της εταιρείας προωθεί επίσης περισσότερες επιλογές ιδιωτικών δωματίων ως προεπιλογή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Airbnb rooms

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι αναζητούν πιο προσιτές επιλογές, η Airbnb είπε ότι πάνω από το 80% των ιδιωτικών δωματίων κοστίζουν κάτω από 100 $/διανυκτέρευση, με μέση τιμή 67 $/διανυκτέρευση. Η εταιρία μαλιστα παρέχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες, έτσι ώστε να κάνει πιο εύκολο στους ταξιδιώτες να μείνουν σε ένα σπίτι με αγνώστους.

Θα λαμβάνετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιωτικότητα αυτών των δωματίων: Θα έχετε κοινόχρηστο ή ξεχωριστό μπάνιο; Θα υπάρχει κλειδαριά στην πόρτα; Πληροφορίες σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους. Και ποιος άλλος ενδεχομένως θα μένει στο κατάλυμα.

Η Airbnb ουσιαστικά επιστρέφει στην ενοικίαση δωματίων, αφού πρόκειται για μια πρακτική που ακολούθησε στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, καθώς τώρα πολλοί από τους ταξιδιώτες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος ενοικίασης ενός ολόκληρου σπιτιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 4 =