αρχικηVIRALAdyim: Η εταιρία που επιτρέπει στους εργαζομένους να φέρουν τα κατοικίδια τους στο γραφείο

Adyim: Η εταιρία που επιτρέπει στους εργαζομένους να φέρουν τα κατοικίδια τους στο γραφείο

Ακόμη και σε ένα εξαιρετικά δημιουργικό περιβάλλον, η εργασία στο γραφείο μπορεί να γίνει αρκετά αγχωτική, οπότε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης μια εταιρεία ενθαρρύνει το προσωπικό να φέρνει τα κατοικίδια ζώα στη δουλειά, ειδικά τα σκυλιά, για να τους βοηθήσουν να χαλαρώσουν και να είναι πιο αποδοτικοί. Όπως σημειώνει το perierga.gr, περπατώντας στα κεντρικά γραφεία της Adyim της Μπανγκόκ, μια επιτυχημένη εταιρία ψηφιακού μάρκετινγκ, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις υπαλλήλους να κρατούν τα σκυλιά στην αγκαλιά τους ή να τα έχουν δίπλα τους στο γραφείο, χρησιμοποιώντας το ποντίκι του υπολογιστή, κλείνοντας συμφωνίες στο τηλέφωνο ή σχεδιάζοντας κάποιο νέο project.

O διευθυντής της εταιρείας, Anankanat Kongphanich, ενθαρρύνει το προσωπικό σε αυτό, επιτρέποντας μάλιστα στους εργαζομένους να παίζουν μαζί τους όποτε έχουν ελεύθερο χρόνο. Όχι, ο Anankanat δεν είναι τρελός, ούτε είναι αυτό ένα σχέδιο μάρκετινγκ για να τραβήξει την προσοχή στην εταιρεία του. Απλώς θέλει η ομάδα του να είναι πιο χαλαρή και άνετη στο χώρο εργασίας, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητά της. Και όλο αυτό βέβαια δεν προέκυψε τυχαία, αλλά υποστηρίζεται και επιστημονικά.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Μινεσότα διαπίστωσαν ότι η κατοχή κατοικίδιων ζώων μειώνει το άγχος και βελτιώνει την ποιότητα της εργασίας και ο διευθυντής της Adyim ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που εφαρμόστηκε το μέτρο, η ατμόσφαιρα γύρω από το γραφείο και η αποτελεσματικότητα των εργαζομένων βελτιώθηκαν σημαντικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =