αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«7ημερο εργασίας να τελειώνουμε»: Η παρότρυνση ενός επιχειρηματία προς τον Κ. Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

«7ημερο εργασίας να τελειώνουμε»: Η παρότρυνση ενός επιχειρηματία προς τον Κ. Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δική του παρότρυνση για το πως πρέπει να λειτουργούν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έκανε ένας επιχειρηματίας προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα πλαίσια συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με επιχειρηματίες στην Κω, ένας από αυτούς φαίνεται να του λέει: «7ημερο εργασίας να τελειώνουμε. Όχι 6ημερο. 7ημερο».

Με τον επιχειρηματία να μιλά για «εκβιασμό» που γίνεται στα πλαίσια ελέγχων, αυτή τη στιγμή. Από την μεριά του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να λέει πως δεν θέλει να μπλεχτεί στα χωράφια των επιχειρηματιών και των εργαζομένων, αφού αυτά τα δύο μέρη τα πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους. «Θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες, τα εμπόδια που σήμερα κρατούν δέσμια την ελληνική επιχειρηματικότητα», συμπληρώνει. Αφήνοντας να εννοεί ότι με πρωθυπουργό τον ίδιο θα υπάρχει ένα πιο ευέλικτο μοντέλο εργασίας. Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα, στο παρακάτω βίντεο.

Συνάντηση Κυριάκου με επιχειρηματίες στη Κω-'' Έλεγχος έλεγχος κ πρόστιμα μας έχουν ρημάξει ρε φίλε…7ήμερο να τελειώνουμε ….άντε πια''???????

Gepostet von Διονύσης Νανόπουλος am Dienstag, 11. Juni 2019

Η παρότρυνση του επιχειρηματία βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία. Θυμίζουμε ότι στα μέσα Μαΐου είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη, που έκανε λόγο για μετατροπή των 5ημερων συμβάσεων σε 7ημερων, αν συμφωνούν οι εργαζόμενοι. Με την ΝΔ να εξηγεί στην συνέχεια, ότι το μοντέλο αφορά 7ημερη λειτουργία εταιριών, και όχι 7ημερη εργασία για κάποιον εργαζόμενο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =