αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι απλά τρικ για να προσελκύεις τους άλλους ανθρώπους κοντά σου

Έξι απλά τρικ για να προσελκύεις τους άλλους ανθρώπους κοντά σου

Σίγουρα έχετε δει άτομα που με έναν μαγικό τρόπο προσελκύουν άλλους ανθρώπους κοντά τους. Ακόμα και από την πρώτη επαφή. Μόλις μπουν στον δωμάτιο.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι: Ποια είναι τα «μυστικά» για να γίνεις… μαγνήτης των ανθρώπων;

Δημοτικότητα, χάρισμα, ελκυστικότητα, γοητεία — όπως κι αν το αποκαλείτε, το έχουν οι πολιτικοί, οι διασημότητες, ακόμη και ο πρόεδρος του 15μελους στο σχολείο σας.

Αν θέλετε να κερδίσετε περισσότερους φίλους, να κάνετε τους συναδέλφους σας να σας συμπαθήσουν, να έχετε μια πιο ενεργή και υγιή κοινωνική ζωή ή απλώς να βελτιώσετε τις ανθρώπινες σχέσεις σας συνολικά, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Εδώ είναι 6 «μυστικά» για να προσελκύεις τους άλλους ανθρώπου κοντά σου.

1) Να είσαι ανοιχτός

Για να αναπτύξετε τον μαγνητισμό αυτό, πρέπει να είστε ανοιχτοί προς τους άλλους. Αυτό σημαίνει να είστε δεκτικοί σε σκέψεις και συναισθήματα που ίσως έχουν.

Σκεφτείτε το: Οι μαγνήτες προσελκύουν άλλους κοντά τους, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν εάν το μαγνητικό πεδίο μπλοκαριστεί ή διαταραχθεί.

Το να είσαι ανοιχτός, είναι ένα από τα μυστικά για να είσαι μαγνήτης των ανθρώπων. Και παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην επιτυχία κάθε είδους σχέσης. Βοηθά στη δημιουργία βαθύτερων συνδέσεων και μας βοηθά να δούμε νέες απόψεις.

2) Προσπάθησε να είσαι προσιτός

Είναι επίσης ένα συστατικό μιας μαγνητικής προσωπικότητας. Τι σημαίνει όμως ακριβώς;

Για να είσαι προσιτός πρέπει να φαίνεσαι φιλικός ή εύκολος στη συνεννόηση και κυρίως προσβάσιμος.

Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ότι είστε προσβάσιμοι, είναι πιο πιθανό να έλκονται από εσάς. Θα φανείτε επίσης πιο συμπαθείς επειδή αυτή η ιδιότητα διευκολύνει τους άλλους να σας γνωρίσουν καλύτερα. Το να χαμογελάτε, να έχετε επίγνωση της γλώσσας του σώματός σας, και να διατηρείτε οπτική επαφή, είναι μερικοί τρόποι για να το πετύχετε.

3) Να είστε αυθεντικοί στις αλληλεπιδράσεις σας

Το να είσαι αυθεντικός στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους είναι ένα μυστικό που συχνά παραβλέπεται.

Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να δείτε στις ταινίες, δεν χρειάζεται να είστε… επιδέξιοι ομιλητές για να προσελκύσετε κόσμο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να είναι ένας λόγος για να σας αποφύγουν οι άλλοι.

Αλλά όταν είσαι αυθεντικός, σκέφτεσαι πριν δράσεις, είσαι διαφανής, υπερασπίζεσαι τα πιστεύω σου και δείχνεις τις αδυναμίες σου. Το να είσαι ο εαυτός σου είναι κάτι που οι περισσότεροι θαυμάζουν και δείχνει στους ανθρώπους το είδος του ανθρώπου που πραγματικά είσαι.

4) Δώσε θετική ενέργεια

Κανείς δεν θέλει να είναι κοντά σε αρνητικούς ανθρώπους. Φρόντισε λοιπόν να χτίζεις και να διατηρείς ένα καλό επίπεδο θετικής ενέργειας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σύμφωνα με μελέτη, το επίπεδο ενέργειας που αποπνέετε έχει πραγματικά αντίκτυπο στο πόσο καλά (ή κακά) τα καταφέρνουν οι άλλοι ενώ εργάζονται – και το αντίστροφο.

Είχατε ποτέ έναν συνάδελφο που θέλατε να είναι κοντά σας επειδή έδινε θετικά συναισθήματα; Πιθανόν ήταν ένα άτομο που έβλεπε θετικά τα ζητήματα που προέκυπταν και προσπαθούσε να βρει λύσεις. Χωρίς να βγάζει αρνητικότητα.

Έτσι και η θετική ενέργεια από εσάς μπορεί να επηρεάσει τους άλλους.

4) Με τι είσαι παθιασμένος;

Οι άνθρωποι που είναι παθιασμένοι με κάτι, συνήθως προσελκύουν άλλα άτομα κοντά τους. Έτσι οι άλλοι αποκτούν μια νέα οπτική, μαθαίνουν νέα πράγματα. Με άλλα λόγια, πάντα είναι θετικό να έχεις μερικές ιστορίες να πεις.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτού του μυστικού για να είσαι μαγνήτης των ανθρώπων είναι ότι τα πάθη ή ο μεγάλος σκοπός, συχνά ευθυγραμμίζονται όχι μόνο με τη βελτίωση του εαυτού σου, αλλά και του κόσμου γύρω σου.

Πριν το καταλάβετε, θα προσελκύσετε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα και πάθη με εσάς. Και ποιος ξέρει τι μπορείτε να πετύχετε μαζί.

5) Νέες εμπειρίες

Είναι επίσης σημαντικό να αγκαλιάζεις νέες εμπειρίες. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να δείξεις ότι είσαι ανοιχτός, επιστρέφοντας στο point No1. Όταν είστε πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και νέες ιδέες, επεκτείνετε και διαφοροποιείτε το κοινωνικό σας δίκτυο. Μέσα από νέες εμπειρίες, προσθέτετε χρώμα στη ζωή σας, κάτι που φυσικά ελκύει άλλους ανθρώπους σε εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Harvard Business Review: Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι 400% πιο παραγωγικοί από τον μέσο όσο. Εδώ είναι τα 4 «μυστικά» της επιτυχίας τους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + nineteen =