αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο TEDxLamia αποκαλύπτεται: Αυτό είναι το πρόγραμμα του μεγάλου event

Το TEDxLamia αποκαλύπτεται: Αυτό είναι το πρόγραμμα του μεγάλου event

Το TEDxLamia σας καλωσορίζει για πρώτη φορά το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο νέο βιοκλιματικό κτήριο της ΔΕΥΑ Λαμίας. Ένας χώρος που σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται και να λειτουργεί σε αρμονία με το περιβάλλον του, επιλέχθηκε ως ο ιδανικός για να φιλοξενήσει την ολοήμερη εκδήλωση.

Στην σκηνή του TEDxLamia θα ανέβουν χαρισματικοί ομιλητές που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους όπως ο αθλητισμός, οι επιστήμες, οι επιχειρήσεις και η υποκριτική. Με τις βιωματικές τους εμπειρίες θα προσπαθήσουν μέσα από ομιλίες των 18 λεπτών να αναδείξουν την έννοια της “Συνέργειας”, που είναι άλλωστε και το κεντρικό θέμα της διοργάνωσης. Μέσω της συνέργειας και της δύναμης της συλλογικότητας, μπορεί να αναδειχθεί η ανθρώπινη δημιουργικότητα και να προκύψουν αξιόλογα αποτελέσματα με αποδοτικότερο τρόπο.

Τι μας επιφυλάσσει το πρώτο TEDxLamia;

All day long

Κλείνοντας το εισιτήριό σας εδώ ή αγοράζοντάς το από το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ, έχετε εξασφαλίσει πλέον τη συμμετοχή σας στην ολοήμερη εκδήλωση! Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου με τις ομιλίες να ξεκινούν στις 12:00, ενώ η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να τελειώσει στις 20:00. Αναρωτιέστε τι θα κάνετε στα διαλείμματα των ομιλιών ή που θα φάτε; Η διοργανωτική ομάδα έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τακτικά γεύματα από το πρωινό, το δεκατιανό, το μεσημεριανό με έναν πλούσιο μπουφέ, μέχρι τα αναψυκτικά, τους καφέδες, τα ποτά και τη μπύρα σας κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

12 δυνατές ομιλίες

Χαρισματικοί ομιλητές, πρεσβευτές της “Συνέργειας”, θα μοιραστούν βιωματικές εμπειρίες στην κεντρική σκηνή του TEDxLamia. Άτομα από διάφορους χώρους όπως του αθλητισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του θεάτρου θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν προβληματισμούς, συγκινήσεις και να μεταδώσουν την ιδέα της συνέργειας, η οποία μπορεί να αποφέρει αποδοτικότερα αποτελέσματα και να απογειώσει τις συλλογικές δράσεις! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ σχετικά με τους ομιλητές και το περιεχόμενο της ομιλίας τους.

Μοναδικά performances

Το “E” στον όρο “TED” δηλώνει την ψυχαγωγία (entertainment), γι΄αυτό και επιστρατεύτηκαν μοναδικοί performers που με το ταλέντο τους θα δώσουν μία ξεχωριστή παράσταση στη σκηνή του TEDxLamia. Το πάντρεμα μουσικής, χορού, παράδοσης και γέλιου θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εμπειρία που προσφέρει το TEDxLamia. Ο Νίκος Δημηνάκης, το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και το Εργαστήρι Πολιτισμού Λαμίας θα αναλάβουν να σας μεταδώσουν ξεχωριστά ακούσματα και ιδιαίτερα θεάματα! Ακόμη θα απολαύσετε τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας σε ρόλο έκπληξη!

Ένας ιδιαίτερος παρουσιαστής

Σε ένα TEDx event δεν μπορεί με τίποτα να λείπει ένας παρουσιαστής. Ο άνθρωπος δηλαδή που συντονίζει, ανακοινώνει τους ομιλητές και διατηρεί θερμό το κοινό, δίνοντας τον κατάλληλο ρυθμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο Σάββας Πούμπουρας, θα σας υποδεχτεί από την σκηνή του TEDxLamia αναλαμβάνοντας αυτό το ρόλο. Ο αυθορμητισμός του, το χιούμορ του και η θετική του αισιόδοξη διάθεση είναι αυτά που ξεχωρίσαμε πάνω του! Δείτε τον στο βίντεο που ετοιμάσαμε να δημιουργεί το “Synergy Drink”, όπως το αποκαλεί ο ίδιος και να σας καλεί να το δοκιμάσετε κι εσείς μαζί του στις 11 Νοεμβρίου.

Δημιουργικά workshops

Ο χώρος της ΔΕΥΑΛ θα μεταμορφωθεί και θα αποκτήσει τις δικές του ενότητες που αφορούν την Τεχνολογία και το Σχέδιο. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ευφάνταστα εργαστήρια, να πειραματιστείτε, να παίξετε, να συνομιλήσετε προσωπικά με τους ομιλητές και να γεμίσετε γνώσεις και ιδέες. Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι με κεντρικό θέμα την Τεχνολογία και την Τέχνη θα σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε στη διάρκεια των διαλειμμάτων!

After Party

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ένα μοναδικό πάρτυ ώστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Άλλωστε, μία απολαυστική βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά. Σε συνεργασία με το Johnnie Walker, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε φοβερές γεύσεις κοκτέιλ και να χορέψετε με pop rock ακούσματα.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας εδώ ή να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ, Αβέρωφ 5, Λαμία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =