αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε ξεχωριστές φράσεις από τον ιδρυτή του Linkedin

Πέντε ξεχωριστές φράσεις από τον ιδρυτή του Linkedin

O Reid Hoffman είναι ο άνθρωπος πίσω από το Linkedin. Το δημιούργημα του βγήκε επίσημα στην αγορά το 2003 και μέχρι σήμερα καταγράφει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία, σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ο πιο δημοφιλής ιστοχώρος επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον, το Linkedin έχει εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, σε πάνω από 200 χώρες. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει το Linkedin για 26,2 δις. Δολάρια. Ένα deal που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Reid Hoffman έχει καταφέρει αναμφίβολα να καταγράψει το δικό του success story. Αυτή τη στιγμή, είναι Εκτελεστικός Διευθυντής του Linkedin, αλλά εκτός από αυτό είναι επενδυτής και αρθρογράφος. Κατά καιρούς έχει πει αρκετές φράσεις, οι οποίες έχουν τη δική τους σημασία. Και ίσως περιγράφουν ως ένα βαθμό, το πώς κατάφερε ο ίδιος να φτάσει στην επιτυχία.

Πέντε ξεχωριστές φράσεις από τον Reid Hoffman

1– Τα πάντα στη ζωή εμπεριέχουν ρίσκο. Αυτό που πρέπει να μάθεις πραγματικά, είναι το πώς να ελίσσεσαι.

2– Το μέλλον έρχεται πιο σύντομα και είναι επίσης πιο παράξενο από ότι νομίζεις.

3– Η καινοτομία έρχεται μετά από μακρόχρονη σκέψη και συνεχή προσπάθεια.

4– Στην εποχή των Social Media, είμαστε λίγο σαν το παιδί από την «Έκτη αίσθηση». Αν δεν βλέπεις τα κοινωνικά δίκτυα μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο, μάλλον… θα πρέπει να ελέγξεις τον σφυγμό σου.

5– Οι επιχειρηματίες είναι σαν τους οραματιστές. Βλέπουν τα πράγματα που κάνουν, σαν αυτά να είναι ολόκληρος ο κόσμος. Έτσι πορεύονται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 2 =