αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«18, 22, 30, 40. Αυτές είναι οι ηλικίες στις οποίες οι άνθρωποι ‘το χάνουν’»: Σε νέο post του ο Gary Vaynerchuk εξηγεί μερικά πράγματα

«18, 22, 30, 40. Αυτές είναι οι ηλικίες στις οποίες οι άνθρωποι ‘το χάνουν’»: Σε νέο post του ο Gary Vaynerchuk εξηγεί μερικά πράγματα

Τέσσερις συγκεκριμένες ηλικίες: 18, 22, 30, 40 ετών. Αυτές παραθέτει σε νέο του post στο Facebook, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynechuk. Και εξηγεί ότι συνήθως σε αυτές τις ηλικίες οι άνθρωποι «το χάνουν». Είναι τότε που οι φίλοι, τα αδέρφια, οι γονείς ή οι παππούδες, σου λένε ότι «πρέπει να πάρεις την ζωή στα χέρια σου». Σου τονίζουν ότι μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά (αν δεν έχεις φέρει χειροπιαστά αποτελέσματα) και σου ασκούν πίεση για να… μπεις στον σωστό δρόμο. Στο δρόμο δηλαδή που φαντάζονται αυτοί.

«Ακούστε, έχετε πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι νομίζετε. Αυτά τα πρώτα χρόνια (πριν από 40) είναι εκπληκτικά χρόνια για να πάρετε ρίσκα, να εργαστείτε σκληρά, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε πράγματα, να δοκιμάσετε νέες θέσεις εργασίας, σχέσεις, πόλεις για να ζήσετε», λέει ο γνωστός businessman.

Και δίνει την εξής συμβουλή: Στην εποχή του ίντερνετ στην οποία ζούμε, είναι καλό να δοκιμάσεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς, από τα 18 σου μέχρι τα 35. Να ζήσεις ταπεινά, και να δεις αν μπορείς να «μπεις» στην ζωή που θέλεις. Αν μπορείς να πετύχεις τον μεγάλο στόχο σου.

Βρες κάτι που δεν θα το κάνεις για τα χρήματα, αλλά για το παιχνίδι. Και δες αν μπορεί να σου φέρει την ευτυχία σε βάθος χρόνου. «Δεν εισαι χαμένος. Είσαι απλά σε αρχικό στάδιο της διαδικασίας», καταλήγει ο Vaynerchuk στην εικόνα που συνοδεύει το post.

18 years old22 years old30 years old40 years old.-These are 4 ages that people flip out at, I have been paying…

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Samstag, 4. August 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 4 =