αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌταν παρουσίασαν το πρώτο iPod στον Steve Jobs, το πέταξε μέσα σε ένα ενυδρείο. Και οι σχεδιαστές του πήραν ένα σπουδαίο μάθημα

Όταν παρουσίασαν το πρώτο iPod στον Steve Jobs, το πέταξε μέσα σε ένα ενυδρείο. Και οι σχεδιαστές του πήραν ένα σπουδαίο μάθημα

Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs ήταν λάτρης της τελειότητας. Ήθελε όλα τα δημιουργήματα του να είναι τέλεια, για την εποχή που φτιάχτηκαν. Δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά και στην περίπτωση του πρώτου iPod.

Μάλιστα, όταν οι σχεδιαστές της Apple παρουσίασαν στον Jobs την εν λόγω συσκευή (που ήταν πολύ καινοτόμα τότε), διαδραματίστηκε ένα απρόσμενο σκηνικό. Ο ίδιος πήρε στα χέρια του το iPod, το επεξεργάστηκε, το δούλεψε και πάτησε τα κουμπιά. Και αμέσως μετά… το απέρριψε! Λέγοντας στους σχεδιαστές ότι είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος. Με την άλλη πλευρά να απαντά ότι είναι αδύνατο το iPod να γίνει μικρότερο.

Τότε ο Steve Jobs πήρε τη συσκευή και την πέταξε μέσα σε μια γυάλα γεμάτη με νερό, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. μόλις το iPod βούλιαξε μέσα, εμφανίστηκαν φυσαλίδες αέρα, οι οποίες βγήκαν από μέσα του και πήγαν προς την επιφάνεια.

«Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χώρος εκεί μέσα», είπε ο Jobs.

Δίνοντας εντολή να κάνουν το iPod μικρότερο. Κάτι που τελικά έγινε. Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι σίγουρο: Ο εμβληματικός ιδρυτής της Apple, είχε τον τρόπο του για να παίρνει το 100% από τους εργαζομένους του.

Steve Jobs one of the finest bosses ever

Steve Jobs one of the finest bosses ever ? ? ?

Gepostet von Desi Entrepreneurs am Samstag, 29. Dezember 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − three =