αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όταν αποφασίζω να κάνω κάτι, αφοσιώνομαι πλήρως σε αυτό»: 7 ιδιαίτερες φράσεις από τον Joaquin Phoenix

«Όταν αποφασίζω να κάνω κάτι, αφοσιώνομαι πλήρως σε αυτό»: 7 ιδιαίτερες φράσεις από τον Joaquin Phoenix

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλοι μιλούν για τον Joaquin Phoenix. Λογικό, μετά την εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία Joker. Φυσικά ο ίδιος δεν εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά. Ο 44χρονος ηθοποιός έχει καταγράψει την δική του πετυχημένη διαδρομή. Gladiator, The Village, Ladder 49, We Own the Night, The Master, Mary Magdalene, είναι μόνο μερικές από τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει.

Μια από τις στιγμές που τον στιγμάτισε, ήταν ο θάνατος του αδερφού του το 1993. Ο River Phoenix κατέρρευσε και πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο νυχτερικό κέντρο του Johnny Depp, Viper Room.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του, ο Joaquin Phoenix έχει πει μερικές φράσεις με την δικής τους σημασία. Το It’s Possible συγκέντρωσε 7 από αυτές.

1# Όταν αποφασίζω να κάνω κάτι, αφοσιώνομαι πλήρως σε αυτό

2# Είναι εκπληκτικό συναίσθημα να μπαίνεις μέσα σε ένα στούντιο και να είσαι εντελώς μόνος

3# Δεν ξοδεύω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μπροστά στα ΜΜΕ

4# Δεν γνωρίζω ούτε ένα άτομο στη ζωή, που να μην έχει βιώσει έστω μια σύγκρουση

5# Για εμένα, προτιμώ να έχω μια έντονη εμπειρία, από το να μην έχω καμία

6# Μου αρέσει να συνεργάζομαι. Μου αρέσει να ακούω τους ανθρώπους. Και να βλέπω πως η επίδοση κάποιου μπορεί να επηρεάσει τη δική μου

7# Δεν περπατάω έξω σαν να είμαι ένας movie star. Δεν πιστεύω ότι είμαι star. Οι άνθρωποι συνήθως δεν με παρατηρούν καν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + sixteen =