αρχικηVIRALΌταν απέρριπταν τον Mr Bean: Η «It’s Possible» ιστορία του Rowan Atkinson (BINTEO)

Όταν απέρριπταν τον Mr Bean: Η «It’s Possible» ιστορία του Rowan Atkinson (BINTEO)

Ο Rowan Atkinson είναι ένας από τους πιο πετυχημένους κωμικούς ηθοποιούς του πλανήτη. Κι όμως, ακόμα και αυτό ο άνθρωπος συνάντησε μεγάλα εμπόδια στο ξεκίνημα του. Ξεκίνησε να πειραματίζεται με την ηθοποιία ενώ ήταν στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μπήκε σε ένα κωμικό group, όμως δεν απέδιδε καλά, διότι είχε μια δυσκολία στην ομιλία, όπως σημειώνει το παραπάνω βίντεο του Born Realistic.

Προσπάθησε να επεκταθεί στην ηθοποιία, όμως λόγω της ιδιαιτερότητας του, πολλοί των απέρριπταν. Συχνά εμφάνιζε ένα τραύλισμα στην ομιλία του. Όμως, ο ίδιος διαπίστωσε ότι όταν έπαιζε κάποιους ρόλους, μπορούσε να μιλήσει χωρίς να φαίνεται το πρόβλημα του. Αλλά συνέχιζε να απορρίπτεται. Επειδή δεν είχε ένα ωραίο πρόσωπο και ένα καλό σώμα.

Κάπου εκεί, απέδειξε σε όλους ότι… κάνουν λάθος. Και ότι ο ίδιος ήταν ένας κορυφαίος ηθοποιός. Επέμεινε και ξεκίνησε το show «Μr Bean», το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία. Η τηλεοπτική εκπομπή είναι φυσικά γνωστή και στη χώρα μας. Τώρα, ο Rowan Atkinson είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο και η περιουσία του φθάνει τα 132 εκατ. δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − nine =