αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όσο και να με φορολογήσουν, εγώ θα τα πληρώσω. Εσεις;»: Η απάντηση της Γ. Αγγελοπούλου σε χρήστη του Twitter

«Όσο και να με φορολογήσουν, εγώ θα τα πληρώσω. Εσεις;»: Η απάντηση της Γ. Αγγελοπούλου σε χρήστη του Twitter

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, η γνωστή επιχειρηματίας Γιάννα Αγγελοπούλου έχει τον δικό της λογαριασμό στο Twitter. Αυτό είναι γνωστό. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Τώρα λοιπόν άνοιξε έναν ιδιαίτερο ιντερνετικό διάλογο. Τι ακριβώς συνέβη: Την Μεγάλη Τρίτη η κα Αγγελοπούλου μοιράστηκε στο Twitter, το άρθρο του ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, στην “Καθημερινή”, συνοδεύοντάς του με το εξής απόσπασμα.

“Bill Gates: Εδώ και 20 χρόνια ζητώ από τους παγκόσμιους ηγέτες να επενδύσουν στην υγεία των φτωχότερων ανθρώπων του κόσμου. Οι πανδημίες μας θυμίζουν ότι η βοήθεια προς τους άλλους δεν είναι απλώς το σωστό. Είναι και το έξυπνο”.

Η ανάρτηση αυτή περί βοήθειας από τους έχοντες, προκάλεσε αμέσως σχόλια με πρώτο το εξής: «Μια καλή αρχή είναι να σας φορολογήσουν περισσότερο». Κάπου εκεί ήρθε η ίσως απρόσμενη απάντηση της Γ. Αγγελοπούλου: «Όσο και να με φορολογήσουν, εγώ θα τα πληρώσω. Εσεις;». Μια απάντηση που φυσικά προκάλεσε ακόμα περισσότερα σχόλια στην συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 14 =