αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΌλο και περισσότερες ελληνικές εταιρίες επιλέγουν να αναρτούν τις αγγελίες εργασίας μέσω Facebook

Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρίες επιλέγουν να αναρτούν τις αγγελίες εργασίας μέσω Facebook

Εδώ και λίγο καιρό το Facebook έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο και στο πεδίο της αναζήτησης εργασίας. Πως; Πλέον η κάθε εταιρία ή ο κάθε χρήστης που έχει μια FB Page μπορεί να δημοσιεύσει απευθείας μια αγγελία για νέα θέση εργασίας. Και αμέσως μετά η σχετική ειδοποίηση φτάνει σε όλους όσους έχουν πατήσει like στη Σελίδα.

Η νέα λειτουργία φαίνεται ότι έχει φανεί εξαιρετικά χρήσιμα και σε πολλές ελληνικές εταιρίες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν αυτόν τον (δωρεάν) τρόπο για να κάνουν γνωστό ότι έχουν ανοίξει μια θέση θέση εργασίας.

Πως μπορείς να το κάνεις και εσύ

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πατήσεις στο σχετικό μήνυμα στο πάνω μέρος της Σελίδας σου (μπορεί να γίνει και από την καρτέλα αριστερά). Στην συνέχεια, σου ανοίγει ένα νέο πεδίο, στο οποίο μπορείς να εισάγεις όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση. Όπως θα στην παρακάτω εικόνα, μπορείς να εισάγεις αρκετά στοιχεία, όπως ο τίτλος της θέσης, ο μισθός ή η τοποθεσία.

Μόλις δημοσιεύσεις την αγγελία, στέλνονται και ειδοποιήσεις τους «ακολούθους» σου. Άρα οι χρήστες ενημερώνονται άμεσα για την θέση που μόλις άνοιξε και μπορούν να κάνουν την αίτηση τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + nineteen =