αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌλοι στα «Τουρκικά Zara»: Εκτίναξη πωλήσεων για την αλυσίδα στην Ελλάδα. Που άνοιξε 4 νέα καταστήματα

Όλοι στα «Τουρκικά Zara»: Εκτίναξη πωλήσεων για την αλυσίδα στην Ελλάδα. Που άνοιξε 4 νέα καταστήματα

Για την LC Waikiki έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για την αλυσίδα μόδας, γνωστή και ως τα «Τουρκικά Zara». Η αλυσίδα φαίνεται πως έχει κερδίσει το Ελληνικό κοινό καθώς σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις του 2021, ξεπέρασε το φράγμα των 10 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις.

Η LC Waikiki παρουσίασε πέρυσι κύκλο εργασιών ύψους 12,6 εκατ. ευρώ. Το 2020 οι πωλήσεις είχαν διαμορφωθεί σε 7,1 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα, τα μεικτά κέρδη άγγιξαν τα 5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 113% συγκρινόμενα με το 2020 που είχαν φτάσει στα 2,34 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, η εταιρεία εμφάνισε πέρυσι κέρδη 1,2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 887 χιλ. ευρώ την προηγούμενη χρήση.

Πέρυσι η εταιρεία, που το 2021 απασχολούσε 130 άτομα στις δραστηριότητες στην Ελλάδα, μηδένισε τον δανεισμό της, καθώς εξόφλησε δάνειο ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που είχε λάβει από την τουρκική τράπεζα Garanti Bank. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της περσινής χρονιάς το γενικό σύνολο του ενεργητικού διαμορφώθηκε σε 6,8 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 14,87%, με την καθαρή της θέση να ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ, βελτιωμένη κατά 32,84% σε σχέση με το 2020.

Το 2022 οι επιδόσεις αναμένεται να είναι σημαντικά καλύτερες, καθώς στα έξι καταστήματα που λειτουργούσαν έως πέρυσι προστέθηκαν άλλα τέσσερα. Πρόκειται για τα δύο πρώτα που απέκτησε παρουσία η LC Waikiki στην Αθήνα (εμπορικό κέντρο River West και στο Piraeus Retail Park στην Πειραιώς) και από ένα σε Κέρκυρα και Αλεξανδρούπολη.

Η αλυσίδα, που ξεκίνησε το 2018 από την Ξάνθη, έχει επίσης παρουσία σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κόρινθο και Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως είναι να ζεις και να δουλεύεις στο Ντουμπάι: Το συζητήσαμε με μια Ελληνίδα που είναι εκεί

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 5 =