αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌλοι σε αγνοούν; Εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους ίσως συμβαίνει αυτό

Όλοι σε αγνοούν; Εδώ είναι 6 λόγοι για τους οποίους ίσως συμβαίνει αυτό

Νιώθετε μερικές φορές αόρατοι και παραμελημένοι; Είναι σαν να φοράτε έναν… μανδύα που σας κάνει αόρατους και οι άνθρωποι κοιτάζουν ακριβώς δίπλα σας;

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Εδώ είναι 6 πιθανοί λόγοι. Αν βλέπεις τον εαυτό σου μέσα σε κάποια από αυτά τα σενάρια, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις.

1) Δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέρονται και προτεραιότητες με εσένα. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που οι άνθρωποι σας αγνοούν είναι όταν απλά δεν μπορούν να συσχετιστούν με τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο όταν βρίσκεστε σε έναν «άσχετο» εργασιακό ή κοινωνικό περιβάλλον όπου απλά δεν σας χρειάζονται. Για παράδειγμα, αν είστε ένας εξαιρετικός μηχανικός που βοηθάει στο σχεδιασμό μηχανών, αλλά βρίσκεστε σε ένα μπαρ γεμάτο καλλιτέχνες με μηδενικό ενδιαφέρον για τη μηχανική, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι συνομιλίες σας φτάνουν γρήγορα σε αδιέξοδο.

Περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που, ως επί το πλείστον, απλά δεν μοιράζονται τις ίδιες προτεραιότητες με εσάς. Μπορεί να πιστεύουν ότι είστε καλό άτομο, αλλά δεν έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον να έρθουν πιο κοντά με κάποιον που είναι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από αυτούς.

2) Έχασαν την επιθυμία τους να είναι κοντά σου ή να είναι μαζί σου. Οι άνθρωποι σας αγνοούν επειδή έχουν αποφασίσει ότι δεν θέλουν πια να είναι κοντά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα επώδυνο εάν κάποιος με τον οποίο συνδέεστε επαγγελματικά ή σε προσωπικό επίπεδο δεν θέλει πλέον να έχετε επαφή. Η λύση μπορεί μερικές φορές να είναι να βρεις έναν τρόπο να προχωρήσεις.

3) Σε βρίσκουν υπερβολικά επικριτικό. Αν είσαι άτομο που συχνά κάνεις κριτική ή τσακώνεσαι με άλλους, αυτό μπορεί να απωθήσει όσους είναι γύρω σου. Ακόμα κι αν βρίσκουν κάποια από αυτά που λέτε ωραία ή αληθινά, τρομοκρατούνται από την ιδέα να περάσουν πολύ χρόνο γύρω από κάποιον που θα μπορούσε τελικά να… στραφεί εναντίον τους.

4) Σε θεωρούν πολύ αλαζονικό και δεν παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου. Ένας άλλος από τους πιο συνηθισμένους λόγους που οι άνθρωποι σας αγνοούν είναι όταν δεν παραδέχεστε ποτέ τα λάθη σας. Μπορεί να είστε ένα υπέροχο άτομο που οι άνθρωποι λατρεύουν να είναι κοντά, αλλά το να μην το παραδέχεστε ποτέ όταν κάνετε λάθος, τους τρελαίνει. Αν είστε ένα άτομο που δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη και πιστεύει συνεχώς ότι είναι τέλειο, μάλλον θα κάνετε τους άλλους να φύγουν μακριά. Απλώς σας θα προσπερνούν και θα σταματούν να σας προσκαλούν σε events και συγκεντρώσεις.

5) Τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα για τον τρόπο ζωής ή τις αξίες τους. Ένας άλλος από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι σας αγνοούν μπορεί να είναι ότι τους κάνετε να αισθάνονται ένοχοι ή άσχημα για τον εαυτό τους. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μιλούν πολύ χοντροκομμένα και βρίζουν πολύ και εσείς λέτε ότι νιώθετε άβολα με αυτό, μπορεί να σας χλευάσουν ή να σας αγνοήσουν. Δεν σημαίνει ότι κάνετε λάθος, απαραίτητα. Σημαίνει απλώς ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να σας αγνοούν επειδή δεν ταιριάζετε.

6) Είναι πολύ απασχολημένοι με τις δικές τους ζωές. Κάποιες φορές μπορεί να μην κάνεις τίποτα λάθος. Απλά οι άλλοι είναι πολύ απασχολημένοι με τις δικές τους ζωές. Μπορεί να κάνουν σύντομες συζητήσεις μαζί σου, αλλά δεν σε προσκαλούν πουθενά ούτε επιδιώκουν να σε γνωρίζουν καλύτερα. Είναι απλώς άνθρωποι που είναι πολύ απορροφημένοι στη ζωή τους και δεν έχουν τόσο πολύ χώρο για να χωρέσουν κάποιο νέο άτομο στην ζωή τους. Το κλειδί σε μια τέτοια περίπτωση είναι να βρείτε άτομα που έχουν λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο και χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά πράγματα που οι «τρελοί», παθιασμένοι και επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν διαφορετικά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 9 =