αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Ψωνίστε σαν δισεκατομμυριούχοι»: To online υπερκατάστημα που ξεπέρασε σε downloads Amazon και Walmart στις ΗΠΑ

«Ψωνίστε σαν δισεκατομμυριούχοι»: To online υπερκατάστημα που ξεπέρασε σε downloads Amazon και Walmart στις ΗΠΑ

Mία νέα online πλατφόρμα αγορών που συνδέεται με έναν από τους κορυφαίους ομίλους λιανικής της Κίνας έχει γίνει πολύ γρήγορα η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας ακόμη και τις Amazon και Walmart.

Πρόκειται για την Temu, online εταιρεία λιανικής με έδρα τη Βοστώνη και η οποία έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με τον κινεζικό κολοσσό των social media Pinduoduo.

Η Temu, η οποία διαχειρίζεται ένα ηλεκτρονικό υπερκατάστημα που έχει σχεδόν τα πάντα – από οικιακά είδη μέχρι ρούχα και ηλεκτρονικά – αποκάλυψε ένα διαφημιστικό σποτ που ενθαρρύνει τους καταναλωτές να «ψωνίζουν σαν δισεκατομμυριούχοι».

«Θέλουμε να μοιραστούμε με τους καταναλωτές μας ότι μπορούν να ψωνίσουν με μια αίσθηση ελευθερίας λόγω της τιμής που προσφέρουμε», δήλωσε εκπρόσωπος του Temu στο CNN.

Το σποτ των 30 δευτερολέπτων προωθεί την πρόταση της εταιρείας στους χρήστες: «Νιώστε σαν να ξεπουλάτε αγοράζοντας πολλά πράγματα φτηνά. Το γυναικείο μαγιό στο Temu κοστίζει μόλις 6,50 δολάρια, ενώ ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά κοστίζει 8,50 δολάρια. Μια μηχανή κοπής φρυδιών κοστίζει 90 λεπτά.

Αυτές οι εκπληκτικά χαμηλές τιμές – τουλάχιστον με τα δυτικά πρότυπα – μπορούν να συγκριθούν με τη Shein, την κινεζική εταιρεία μόδας που προσφέρει μεγάλη ποικιλία φθηνών ρούχων και ειδών σπιτιού και έχει κάνει σημαντική εισβολή σε αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 1 =