αρχικηVIRALΨάξε στα συρτάρια σου: Αυτό το παλιό παιχνίδι Nintendo πιάνει σε δημοπρασία πάνω από 100 χιλ. δολάρια (Εικόνα)

Ψάξε στα συρτάρια σου: Αυτό το παλιό παιχνίδι Nintendo πιάνει σε δημοπρασία πάνω από 100 χιλ. δολάρια (Εικόνα)

Ίσως ένα κλασικό βιντεοπαιχνίδι που έπαιζες μικρός, να σου φέρει τώρα πολλά χρήματα. Αν φυσικά το έχεις ακόμα στην κατοχή σου.

Μια κόπια του video game της Nintendo “The Legend of Zelda” για την παιχνιδομηχανή NES (Nintendo Entertaining System) πρωταγωνιστεί σε μια μοναδική δημοπρασία, με την τιμή του παιχνιδιού να διαμορφώνεται στις 110 χιλ. δολάρια. Με ακόμη 2 μέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας, η τιμή της δισκέτας ίσως ανέβει ακόμη περισσότερο.

Αλλά γιατί ένα παλιό παιχνίδι μπορεί να κάνει τόσα πολλά λεφτά; Διότι συγκεντρώνει μερικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ξεχωριστό για τους συλλέκτες.

Πρόκειται για ένα άριστο δείγμα, που είναι ακόμη σφραγισμένο στην αρχική συσκευασία του και διαθέτει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα και συνοδευτικά.Επίσης πρόκειται για μια εκδοχή για την κονσόλα NES R, που ανήκε σε μια συγκεκριμένη σειρά προϊόντων που παρήχθη για λίγους μόνο μήνες στα τέλη του 1987, που τελικά αντικαταστάθηκε από άλλη έκδοση από τις αρχές του 1988.

«Αποτελεί τη να αποθέωση της σπανιότητας, της πολιτιστικής σημασία, μια συλλεκτική ναυαρχίδα» αναφέρει ο οίκος δημοπρασιών.

Video Games:Nintendo, The Legend of Zelda - Wata 9.0 A Sealed [No Rev-A, Round SOQ, Early
Production], NES Nintendo 1987 USA....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 1 =