αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΨάξε στα συρτάρια σου: Αν έχεις ένα τέτοιο παλιό iPhone στο σπίτι σου, μπορείς να βγάλεις 63.356 δολάρια

Ψάξε στα συρτάρια σου: Αν έχεις ένα τέτοιο παλιό iPhone στο σπίτι σου, μπορείς να βγάλεις 63.356 δολάρια

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για το αχρησιμοποίητο iPhone του 2007 στο κουτί του, το οποίο είχε μία γυναίκα-καλλιτέχνης τατουάζ και ετοιμαζόταν να το βγάλει σε δημοπρασία.

Η δημοπρασία έγινε τώρα, και η τιμή ξεπέρασε ακόμα και τις αρχικές εκτιμήσεις. Όπως μεταδίδει το Business Insider, το κινητό πουλήθηκε προς 63.356 δολάρια.

Η Karen Green είχε λάβει το 2007 το iPhone ως δώρο. Όμως, επειδή είχε άλλο τηλέφωνο εκείνη την εποχή και το iPhone δεν ήταν συμβατό με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε, αποφάσισε να το αφήσει σφραγισμένο μέσα σε ένα ντουλάπι, μαζί… με πιτζάμες. Και παρέμεινε εκεί μετά από τόσα χρόνια.

Οι προσφορές για το iPhone (η διαδικασία ξεκίνησε στις 2 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου) ξεκίνησαν από τα 2.500 δολάρια και είχε εκτιμώμενη τιμή άνω των 50.000 δολαρίων.

Σημειώνεται πως το πρώτο iPhone παρουσιάστηκε πριν από 16 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2007, όσο ήταν επικεφαλής ο Στιβ Τζομπς, ο οποίος τότε το είχε αποκαλέσει «επαναστατικό». Η συσκευή κόστιζε 599 δολάρια.

ΗΠΑ: iPhone του 2007 αναμένεται να πιάσει τουλάχιστον 50.000 δολάρια σε δημοπρασία! - iefimerida.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − one =