αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Χρησιμοποίησε τις κακές στιγμές του παρελθόντος ως καύσιμο»: 10 συμβουλές επιτυχίας από τον «The Rock»

«Χρησιμοποίησε τις κακές στιγμές του παρελθόντος ως καύσιμο»: 10 συμβουλές επιτυχίας από τον «The Rock»

Ο Ντουέιν Τζόνσον -γνωστός και ως The Rock- έχει καταγράψει την δική του διαδρομή προς την επιτυχία. Είναι Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής. Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 1972 στο Χέιγαρντ της Καλιφόρνια. Στα μαθητικά του χρόνια μάλιστα, ήταν παίκτης αμερικάνικου ποδοσφαίρου σε κολεγιακή ομάδα. Το 1991 είχε γίνει παίκτης της ομάδας του πανεπιστημίου όπου πήγαινε, στο Μαϊάμι. Στην συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την πάλη, έγινε διάσημος, και στην συνέχεια «εξαργύρωσε» την αναγνωρισιμότητα του και σε άλλες δουλειές όπως η ηθοποιία.

Φυσικά μέσα από όλη αυτή τη διαδρομή ο The Rock έγινε και πολύ πλούσιος. Ενώ λόγω της δημοφιλίας του, πολλές φορές έχουν υπάρξει φήμες που λένε ότι σχεδιάζει να μπει και στην πολιτική.

Το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος έχει καταφέρει να πετύχει πολλούς από τους μεγάλους στόχους του μέχρι εδώ. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 10 συμβουλές επιτυχίας τις οποίες έχει παραθέσει κατά καιρούς. Ίσως αξίζει να τις σημειώσεις σε ένα μπλοκάκι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =