αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σου πουν όσα δεν θες να ακούσεις»: 8 σοφές φράσεις από τον Al Pacino

«Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σου πουν όσα δεν θες να ακούσεις»: 8 σοφές φράσεις από τον Al Pacino

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Al Pacino. Είναι διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης . Σε μια καριέρα που διαρκεί εδώ και έξι δεκαετίες, θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, καθώς ερμήνευσε μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους ρόλους στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, ενώ η τεχνική του έχει γίνει αντικείμενο μελέτης από τους νεότερους ηθοποιούς.

Έχει προταθεί εννέα φορές για βραβείο Όσκαρ, έχοντας κερδίσει τελικά το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Άρωμα Γυναίκας (1992). Επίσης έχει βραβευτεί με τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, δυο Βραβεία Έμμυ, ένα Βραβείο Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, δύο SAG και δυο θεατρικά Βραβεία Tony.

Σήμερα είναι 79 ετών. Και κατά την διάρκεια της διαδρομής του έχει πει αρκετές σοφές φράσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμα μαθήματα για όλους εμάς. Το It’s Possible συγκέντρωσε 8 από αυτές.

1# Ξεχάστε την καριέρα, κάντε τη δουλειά. Εάν αισθάνεστε ότι κάνετε ό, τι κάνετε, είστε μέσα στον δρόνο και πηγαίνετε κάπου και έχετε ένα όραμα, τελικά τα πράγματα θα συμβούν.

2# Μερικές φορές είναι καλύτερα να είσαι με τον διάβολο που γνωρίζεις παρά με τον άγγελο που δεν ήξερες.

3# Δεν μετανιώνω για τίποτα. Έκανα λάθη. Διάλεξα την λάθος ταινίες ή δεν υποδύθηκα έναν χαρακτήρα. Αλλά ότι κάνεις είναι κομμάτι σου, και παίρνεις κάτι από αυτό.

4# Είσαι τόσο καλός όσο οι ευκαιρίες που αρπάζεις.

5# Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σου πουν όσα δεν θες να ακούσεις

6# Πιστεύω στην «μια ημέρα» κάθε φορά. Έχεις το σήμερα. Αυτό έχεις.

7# Ποτέ δεν θα είσαι μόνος αν έχεις ένα βιβλίο

8# Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου δίδαξε ο πατέρας μου. Ένα από αυτά; Κράτα τους φίλους σου κοντά, αλλά τους εχθρούς σου πιο κοντά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 2 =