αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΧρήστης αγόρασε το πανάκριβο Pixel 2 και διαπίστωσε με έκπληξη ότι… δεν είχε λειτουργικό (ΦΩΤΟ)

Χρήστης αγόρασε το πανάκριβο Pixel 2 και διαπίστωσε με έκπληξη ότι… δεν είχε λειτουργικό (ΦΩΤΟ)

Αγοράζοντας ένα ολοκαίνουριο Pixel 2, ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε απογοητευμένος ότι το τηλέφωνό του έφτασε χωρίς εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα!

Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, όταν ο χρήστης άνοιξε τη συσκευή, το ολοκαίνουριο Pixel 2 του τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να “βρει έγκυρο λειτουργικό σύστημα”. Υπό κανονικές συνθήκες, κάθε Pixel έχει εγκατεστημένο φυσικά …Android.

Χωρίς να βρίσκει κανένα λειτουργικό σύστημα, ο MAKES_PEOPLE_MAD κάλεσε την Google, η οποία του ζήτησε να στείλει το Pixel πίσω, ενώ συμφώνησε να του παραδώσει ένα νέο Pixel – προφανός με το λογισμικό Android εγκατεστημένο.

Αυτή η ταλαιπωρία προφανώς δεν τον αποθάρρυνε να εγκαταλείψει το Pixel 2 εντελώς. Σε μια δήλωσή του, ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου είπε:

“Αποφάσισα να πάρω ένα Pixel 2 γιατί γενικά δεν αγοράζω basic μοντέλα κινητών τηλεφώνων, αλλά η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να είμαι σε θέση να κάνω πράγματα όπως έλεγχο σε χάρτες, κλήσεις, εύρεση τοποθεσίας και γραπτά μηνύματα ταυτόχρονα. Σκέφτηκα επίσης ότι ο Google Assistant μπορεί να φανεί χρήσιμος ενώ οδηγώ.”

Η Google επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του χρήστη και δήλωσε ότι επιτεύχθηκε λύση στο πρόβλημά του.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 7 =