αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΧρήστες φαίνεται να εντόπισαν πρόβλημα στην οθόνη των iPhone 12

Χρήστες φαίνεται να εντόπισαν πρόβλημα στην οθόνη των iPhone 12

Η Apple φαίνεται πως γνωρίζει και ερευνά ενεργά τα προβλήματα οθόνης που έχουν αναφέρει κάποιοι χρήστες των νέων iPhone 12. Μέσω ενός εσωτερικού ντοκουμέντου που έχει στα χέρια της η ιστοσελίδα MacRumors, η εταιρεία προσπαθεί να βρει αν το πρόβλημα προέρχεται από λογισμικό ή είναι κάποια βλάβη hardware.

Τα προβλήματα που αναφέρουν οι χρήστες είναι αποτελούνται από το γνωστό flickering που είχαμε δει, αλλά και έναν τόνο πράσινου, κίτρινου ή γκρι φωτισμού (tint) κάτω από την οθόνη, ειδικά σε μαύρο φόντο. H εταιρεία έχει δώσει οδηγία στα επισκευαστικά κέντρα να μην προβούν προς το παρόν σε αλλαγή οθόνης, καθώς είχαμε δει και στο παρελθόν ότι αντίστοιχα προβλήματα οθόνης των iPhone 11 μοντέλων διορθώθηκαν με το iOS 13.6.1.

Πάντως, οι αναφορές δε μένουν μόνο σε ένα μοντέλο, καθώς υπάρχουν αναφορές για iPhone 12, 12 Pro, 12 mini και 12 Pro Max. Το πρόβλημα είναι αισθητό όταν οι χρήστες βάλουν τη φωτεινότητα περίπου στο 90% ή πιο κάτω. Πάντως, το πρόβλημα υπάρχει σε iOS 14.1, 14.2, ακόμα και στις beta εκδόσεις του 14.3, οπότε περιμένουμε να δούμε πως ακριβώς θα το χειριστεί η Apple.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + three =