αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΧρήσιμα… και στο κέντρο της Αθήνας: Τα οχήματα της Tesla θα βρίσκουν μόνα του θέση για πάρκινγκ

Χρήσιμα… και στο κέντρο της Αθήνας: Τα οχήματα της Tesla θα βρίσκουν μόνα του θέση για πάρκινγκ

Είναι γεγονός ότι η Tesla δεν θέλει απλά να θεωρείται μια εταιρεία που κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα, αλλά να αντιπροσωπεύει και αυτή την “τρέλα” του ιδρυτή της, Elon Musk, για την τεχνολογία και την καινοτομία. Πριν από λίγο καιρό, ο εκκεντρικός οραματιστής είχε αφήσει να εννοηθεί πως σύντομα τα οχήματα της Tesla θα μπορούν να “μιλούν” στους πεζούς, αλλά τώρα επιστρέφει και πάλι στο αγαπημένο του Twitter για μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία.

Αυτή ονομάζεται Reverse Summon και σε γενικές γραμμές θα δίνει στο όχημα τη δυνατότητα να αφήνει τον ιδιοκτήτη – οδηγό του σε κάποιο σημείο και έπειτα να βρίσκει μόνο του θέση παρκαρίσματος! Σημειώστε ότι ορισμένα οχήματα της Tesla προσφέρουν ήδη τη λειτουργία Smart Summon, χάριν στην οποία μπορείς να δώσεις εντολή να ξεπαρκάρει και να έρθει να σε βρει, η οποία δουλεύει αρκετά καλά απλά δεν την θεωρούν τόσο χρήσιμη οι κάτοχοι των οχημάτων.

Σύμφωνα με το Techgear, ορισμένοι κάτοχοι, ωστόσο, πρότειναν ότι μια αντίστροφη τέτοια λειτουργία θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα (γι’ αυτό λέγεται Reverse Summon) και με αφορμή αυτό το feedback, ο Elon Musk υπονόησε πως θα μπορούσε να προστεθεί κάτι τέτοιο σε κάποιο μελλοντικό update του κώδικα για τον αυτόματο πιλότο των οχημάτων της Tesla.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nine =