αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΧαμός με τις μπύρες Στεργίου, την καμπάνια στο Indiegogo και τις παραγγελίες που δεν στάλθηκαν ποτέ στους πελάτες

Χαμός με τις μπύρες Στεργίου, την καμπάνια στο Indiegogo και τις παραγγελίες που δεν στάλθηκαν ποτέ στους πελάτες

Τον περασμένο Ιανουάριο είχαμε φιλοξενήσει στο It’s Possible, την συνέντευξη του ιδρυτή που βρίσκεται πίσω από τις γνωστές μπύρες Στεργίου, Βασίλη Στεργίου. Τότε, ο επιχειρηματίας, μας είχε μιλήσει ανάμεσα σε άλλα για την καμπάνια που «έτρεχε» στο γνωστό crowdfunding site Indiegogo. Τι προέβλεπε αυτή, όπως μας έλεγε ο ο κ. Στεργίου: «Η Μικροζυθοποιία μας από τις αρχες του 2018, θα βρίσκεται σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, στη Βάρη και αυτό το οφείλουμε και στην ανταπόκριση και αγάπη των καταναλωτών μας. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να προβάλουμε μία καμπάνια/(προ-προσφοράς) για 500 ζυθολάτρεις, ως ένα ευχαριστώ από τη Μικροζυθοποιία μας, στους καταναλωτές και φίλους της μπύρας,  να έχουν για 12 μήνες, έναν ολόκληρο χρόνο, φρέσκια μπύρα Στεργίου, με μόνο 20 ευρω/χρόνο. Αυτή είναι η καμπάνια και θα χαρούμε πολύ για τη νέα αυτή χρονιά και τους ζεστούς μήνες που έρχονται να απολαυσουν  οι φίλοι κάτι φρέσκο».

Φαίνεται όμως ότι… κάτι δεν πήγε καλά. Και εδώ οφείλουμε να τα λέμε όλα. Όπως προκύπτει από σχετικές αναρτήσεις και σχόλια στο Facebook, η εταιρία δεν έχει παραδώσει τα προϊόντα σε όλους τους πελάτες που έσπευσαν να συμμετέχουν στην εν λόγω καμπάνια. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανάρτηση (δείτε την ολόκληρη εδώ, καθώς είναι μακροσκελής) που έκανε το brand στο FB, με την οποία ενημερώνει ότι σκοπεύει να κάνει τις αποστολές και για «τους υπόλοιπους 100 συνδρομητές». Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια με πελάτες που καταγγέλλουν ότι δεν έχουν λάβει τα προϊόντα. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς επικοινώνησαν με το It’s Possible τις τελευταίες ημέρες και επιβεβαίωσαν το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί.

Μένει να δούμε βέβαια πως θα κινηθεί η εταιρία από εδώ και πέρα. Και αν θα καταφέρει -έστω και αργά- να ανταποκριθεί στην προσφορά που είχε υποσχεθεί, η οποία μάλιστα είχε προβληθεί και σε πολλά media, εκτός του It’s Possible.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + seven =