αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΧάος στα Jumbo: Δεν ανοίγουν ούτε με τη μέθοδο click away (Εικόνα)

Χάος στα Jumbo: Δεν ανοίγουν ούτε με τη μέθοδο click away (Εικόνα)

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στα Jumbo. Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μας, το eshop της αλυσίδας «κατέβασε ρολά», μετά από μερικές ημέρες ξανά άνοιξε, ενώ αμέσως μετά ξανά ανέστειλε την λειτουργία του. Κάτι που ισχύει ως και σήμερα, εν μέσω lockdown.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Τώρα η εταιρία ενημερώνει ότι δεν θα καταφέρει να ανοίξει τα καταστήματα της ούτε με την μέθοδο του click away.

Όσοι μπαίνουν στο e-jumbo.gr, βλέπουν το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Η υπηρεσία “CLICK AWAY” δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Η αλυσίδα το τελευταίο διάστημα έχει αναρτήσει αρκετές αγγελίες για θέσεις εργασίας, με στόχο να κάνει μαζικές προσλήψεις αυτή την περίοδο. Φαίνεται όμως ότι δυσκολεύεται να βρει προσωπικό, λόγω των χαμηλών μισθών που συνήθως προσφέρει, αλλά και λόγω του «κακού ονόματος» που έχει δημιουργήσει ως εργοδότης γενικότερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 7 =