αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΦτιάξε ένα παράλληλο project: 4+1 τρόποι για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με το CNBC

Φτιάξε ένα παράλληλο project: 4+1 τρόποι για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με το CNBC

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν έλεγε κάποτε, ότι δεν γίνεται να κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Αν θέλεις λοιπόν να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, πρέπει να δράσεις. Και να κάνεις επιλογές που πιθανότατα δεν έκανες πριν. Αυτές παραθέτει σε ένα σύντομο βίντεο του το CNBC.

Παρουσιάζει, δηλαδή, τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στον τρόπο ζωής σου, έτσι ώστε να γίνεις πιο πλούσιος. Ποιες επιλογές μας άρεσαν περισσότερο από αυτές που συμπεριλήφθηκαν στο TOP-5; Φυσικά το Νο1. Η δημιουργία ενός παράλληλου project. Το να δημιουργήσεις κάτι δικό σου σίγουρα εμπεριέχει ένα ρίσκο, ωστόσο μπορεί υπό προϋποθέσεις να σε οδηγήσει σε μεγαλύτερα έσοδα. Επίσης, δεν χρειάζεται απαραίτητα να αφήσεις μέσα σε μια νύχτα… την καθημερινή δουλειά σου. Ξεκίνα το ως ένα παράλληλο εγχείρημα. Για αρχή, μπορείς να έχεις από εκεί ένα έξτρα εισόδημα.

Καλή ιδέα είναι και η αποταμίευση. Αν καταφέρνεις να αφήνεις στην άκρη ένα μικρό χρηματικό ποσό κάθε μηνα, σύντομα θα έχεις διαθέσιμο ένα μπάτζετ για να το επενδύσεις όπως θέλεις. Επίσης, χρήσιμη συμβουλή είναι η διαπραγμάτευση για μεγαλύτερο μισθό- αν και στην Ελλάδα είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Όχι όμως αδύνατο. Σημαντικό και το networking, που βρίσκεται στο τέλος της λίστας.

5 lifestyle changes to make if you want to get rich in 2018

5 lifestyle changes that you NEED to make to get rich.

Posted by CNBC Make It on Freitag, 29. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 13 =