αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Φθάσε 15 λεπτά νωρίτερα»: Η συμβουλή ενός έμπειρου επιχειρηματία, για οτιδήποτε κάνεις

«Φθάσε 15 λεπτά νωρίτερα»: Η συμβουλή ενός έμπειρου επιχειρηματία, για οτιδήποτε κάνεις

Τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο δουλειάς, έχει καθιερώσει ο Jonathan Gilinski. Ο ίδιος είναι ιδρυτής της Capsuline, ενώ συμμετέχει και σε άλλα επιχειρηματικά projects. Σε οτιδήποτε κάνει, θέλει να ξεκινά… 15 λεπτά νωρίτερα, από την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης.

Έχει ένα μότο: «Ο ταχύτερος πωλητής δεν κάνει ποτέ την πώληση». Με το να πας σε ένα ραντεβού ακριβώς την ώρα που έχει συμφωνηθεί, και να προσπαθήσεις να κλείσεις «στα γρήγορα» μια συμφωνία, αυτομάτως είναι σαν να λες στο άλλο ότι ο χρόνος σου… είναι πιο σημαντικός από εκείνου. Έτσι δεν γίνεται να κάνεις σωστή δουλειά.

«Φτάστε 15 λεπτά νωρίτερα, σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Είτε πρόκειται για την αίθουσα γυμναστικής σας, μια κράτηση για δείπνο ή την επαγγελματική συνάντηση των ονείρων σας», τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο Entrepreneur.com.

Σε τι όμως μπορούν να χρησιμεψουν αυτά τα 15 λεπτά; Ο Gilinski σημειώνει: «Αυτό θα σας δώσει χρόνο για να συλλέξετε τις σκέψεις σας και θα απαλύνει το άγχος που μπορεί να έχετε». Με απλά λόγια, με το να πηγαίνεις λίγο νωρίτερα σε κάτι, σε κάνει να εμφανιστείς πιο έτοιμος, μπροστά στην άλλη πλευρά. Ενώ την ίδια στιγμή δείχνεις ότι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις αρκετό από τον χρόνο σου, για να γίνει σωστά η δουλειά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =