αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Φάουλ» της Microsoft: Κυκλοφόρησε προβληματικό update των Windows που… σβήνει αρχεία χρηστών

«Φάουλ» της Microsoft: Κυκλοφόρησε προβληματικό update των Windows που… σβήνει αρχεία χρηστών

Το Windows 10 October 2018 Update  δόθηκε στην κυκλοφορία πριν λίγες μέρες από τη Microsoft, με το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει να είναι η mirror σύνδεση με το Android τηλέφωνό σας. Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα, αφού ολοένα και αυξανόμενα posts σε Reddit, στην υποστήριξη της Microsoft και σε άλλα φόρουμ επισημαίνουν πως κάποιοι χρήστες βρίσκουν έγγραφα, φωτογραφίες, ακόμα και user profiles να έχουν διαγραφεί από τον υπολογιστή τους.

Μερικοί έχουν βρει κάποιο προσωρινό fix, ωστόσο παραμένει άγνωστος ο λόγος που συμβαίνει αυτό. Η Microsoft έχει ενημερωθεί, δεν έχει προσφέρει όμως ακόμα κάποια δήλωση. Το update δεν έχει δοθεί ακόμα αυτόματα από τη Microsoft και μόνο όσοι επιλέξουν το Windows Update μπορούν να τα εγκαταστήσουν. Επομένως, αν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα το October Update καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμα, μέχρι να λυθεί το θέμα.

Η Microsoft με ανακοίνωσή της απέσυρε την αναβάθμιση Οκτωβρίου μέχρι να βρει τι φταίει. «Παγώσαμε τη διάθεση του Windows 10 October 2018 Update (version 1809) για όλους τους χρήστες, όσο ερευνούμε τις μεμονωμένες αναφορές χρηστών για κάποια αρχεία τα οποία λείπουν μετά την αναβάθμιση», τονίζει η εταιρία.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 18 =