αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα το skype κάνει live μετάφραση ακόμα και στις βιντεοκλήσεις

Τώρα το skype κάνει live μετάφραση ακόμα και στις βιντεοκλήσεις

Η λειτουργία του Skype Translation σε πραγματικό χρόνο επεκτείνεται και στις κλήσεις που γίνονται σε κινητά και σταθερά δίκτυα.

Στην τελευταία έκδοση Skype Preview για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10, η Microsoft έδειξε ότι η δυνατότητα της μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο από τη μία γλώσσα σε μία άλλη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όσους κάνουν μία κλήση σε ένα κινητό ή σταθερό μέσα από το Skype. Αυτή τη στιγμή, τη δυνατότητα αυτή θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν οι εγγεγραμμένοι Windows 10 Insiders, καθώς βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και αργότερα θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες.

Η δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο του Skype είναι διαθέσιμη από το 2014, αλλά μπορούσε κανείς να τη χρησιμοποιήσει μόνο στο web εργαλείο μέσω υπολογιστών και φορητών συσκευών, αλλά όχι κατά τη διάρκεια τηλεφωνημάτων μέσω Skype. Αυτή τη στιγμή η μετάφραση που προσφέρει το Skype γίνεται σε εννιά διαφορετικές γλώσσες: αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, κινέζικα, ιταλικά, πορτογαλικά, αραβικά και ρώσικα.

Όπως σημειώνει το τεχνολογικό site Pestaola.gr, στην περίπτωση των τηλεφωνικών κλήσεων, μόλις ο συνομιλητής σας σηκώσει το ακουστικό, ένα μήνυμα τον ενημερώνει ότι η κλήση καταγράφεται με σκοπό να γίνει η μετάφραση σε μία μικρή χρονική διαφορά σε σχέση με την εκφορά των λόγων του συνομιλητή. Το Skype υπόσχεται ότι η όλη η διαδικασία θα γίνεται χωρίς μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + eighteen =