αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα… προσέχουν: Αυξημένο κατά 20% το κόστος κατασκευής του Samsung Galaxy S8

Τώρα… προσέχουν: Αυξημένο κατά 20% το κόστος κατασκευής του Samsung Galaxy S8

Από πολλές απόψεις το Galaxy S8 θα είναι μία πολύ σημαντική συσκευή για τη Samsung, ενώ το κόστος κατασκευής του αναμένεται να είναι αυξημένο.

Η Goldman Sachs υπολογίζει ότι το επερχόμενο Galaxy S8 θα κοστίζει 15 με 20% πιο ακριβά να κατασκευαστεί, σε σχέση με το Galaxy S7. Ο λόγος είναι ότι η κορεάτικη εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει ακριβότερα υλικά και να δώσει όλη την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην επαναληφθεί ένα λάθος όπως στην περίπτωση του Samsung Galaxy Note 7. Εύλογο είναι ότι η αύξηση του κόστους κατασκευής θα έχει ως συνέπεια και την αύξηση της τελικής τιμής για τον καταναλωτή.

Ένα άλλο στοιχείο που εκτιμά η Goldman Sachs για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 είναι ότι με εκείνο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και ένας νέος προηγμένος ψηφιακός βοηθός της Samsung, ο οποίος θα είναι προικισμένος με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8 θα είναι τέτοια που θα το τοποθετούν με άνεση στην high end κατηγορία και σίγουρα στο πολυτελές κομμάτι της, αφού η τελική τιμή του αναμένεται να αγγίζει τα 900 ευρώ.

Όπως αναφέρει το Pestaola.gr, μία άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία που κυκλοφόρησε αναφορικά με τα μελλοντικά smartphones της Samsung έχει να κάνει με την ενδεχόμενη συνεργασία της LG Chemicals με τη Samsung, προκειμένου να προμηθεύσει η πρώτη τις μπαταρίες των smartphones στη δεύτερη. Μετά από το φιάσκο με το Galaxy Note 7, η Samsung θέλει να κάνει περισσότερο προσεκτικές επιλογές στους συνεργάτες της στον ευαίσθητο τομέα της μπαταρίας. Η έναρξη της συνεργασίας τους αναμένεται να γίνει με το Samsung Galaxy Note 8, το οποίο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο προσεχές έτος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =