αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤώρα μπορείς να φορτίζεις το αυτοκίνητο σου στον Βασιλόπουλο

Τώρα μπορείς να φορτίζεις το αυτοκίνητο σου στον Βασιλόπουλο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με τη ΔΕΗ δημιουργούν το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη χώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 250 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων ΔΕΗ Blue βρίσκονται ήδη σε λειτουργία σε καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα και 100 ακόμα νέα σημεία θα προστεθούν μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Από την Κρήτη, την Καλαμάτα και την Πάτρα μέχρι την Αττική, τη Ρόδο και την Κομοτηνή, όλοι όσοι αναζητούν έναν πιο «πράσινο» και «έξυπνο» τρόπο μετακίνησης, μπορούν να τον βρουν χάρη σε αυτήν τη συνεργασία.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, διαχρονικά, εφαρμόζει πρακτικές και προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Σε αυτό το πλαίσιο, φέρνει σήμερα σε πολλές γειτονιές ανά την Ελλάδα, τα καταστήματα του μέλλοντος. Οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν πλέον να συνδυάσουν τις καθημερινές αγορές τους με τη φόρτιση του ηλεκτρικού τους οχήματος. Ήδη, περισσότερα από 54 καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα διαθέτουν σταθμούς φόρτισης ΔΕΗ Blue, ενώ ο μεγαλύτερος σταθμός με 12 θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, βρίσκεται στο κατάστημα ΑΒ στο Ελληνικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =