αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου 3D ιστορίες μέσω του Toontastic της Google

Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου 3D ιστορίες μέσω του Toontastic της Google

H εφαρμογή Toontastic της Google αποκτά την ικανότητα προβολής των σχεδίων που δημιουργεί σε τρεις διαστάσεις. Η εφαρμογή Toontastic επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να δημιουργούν ιστορίες με φιγούρες σε smartphones με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, ενώ στην τελευταία της εκδοχή αποκτά πλέον την δυνατότητα προβολής 3D. Δεν είναι λογισμικό 3D animation, αλλά μπορεί κανείς να δημιουργήσει μικρές ιστορίες με καρτούν για διασκέδαση ή για εκπαιδευτικούς σκοπούς για τα μικρά ή… τα μεγαλύτερα παιδιά.

Αρχικά, μπορεί κανείς να δημιουργήσει σε δύο διαστάσεις το σχέδιο του, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε σε οποιοδήποτε άλλο σχεδιαστικό πρόγραμμα. Όπως σημειώνει το pestaola.gr, η εφαρμογή της Google αναλαμβάνει μετά να δώσει τρεις διαστάσεις στο εν λόγω σχήμα και έπειτα να το τοποθετήσει στο ανάλογο πλαίσιο, προκειμένου να φτιάξει ο χρήστης την ιστορία του. Η Google είχε αγοράσει την εταιρεία Launchpad Toys το 2015 και τώρα φαίνονται οι καρποί εκείνης της απόφασης.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα προεγκατεστημένα πρότυπα πάνω στα οποία θα στήσουν την ιστορία τους, ενώ η όλη λειτουργία της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη ώστε να μπορούν να τη χειριστούν με άνεση τα παιδιά. Ήδη η εφαρμογή έχει κερδίσει εκπαιδευτικούς και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =