αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤώρα μπορείς να αγοράσεις ή να ανταλλάξεις χρυσό μέσω Revolut

Τώρα μπορείς να αγοράσεις ή να ανταλλάξεις χρυσό μέσω Revolut

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική πλατφόρμα Revolut ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Premium και Metal πελάτες μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε χρυσό μέσω της εφαρμογής της Revolut. Ο χρυσός θα είναι διαθέσιμος μἐσω της εφαρμογής στην ενὀτητα “Εμπορεύματα”. Οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν και να ανταλλασουν έκθεση σε χρυσό, με βάση τα δεδομένα απόδοσης της αγοράς, τα οποία αποκτά η Revolut μέσω αξιὀπιστου συνεργάτη εξειδικευμένο σε υπηρεσιες χρυσού.

Οι αγορές υποστηρίζονται από πραγματικό, φυσικό χρυσό, που κρατείται με ασφάλεια μεσω αξιόπιστου εταίρου. Η έκθεση σε χρυσό μπορεί να μεταφερθεί από έναν χρήστη Revolut σε έναν άλλο μέσω της εφαρμογής ή να μετατραπεί άμεσα σε κρυπτονομίσματα ή σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα για αγορές.

Η Revolut προσφέρει επίσης την υπηρεσία αυτόματης ανταλλαγής, με την οποία οι πελἀτες μπορούν να ορίσουν μια συγκεκριμένη τιμή στην οποία θα ανταλλάσσουν τον χρυσού τους, με την Revolut ολοκληρώνει αυτόματα τη συναλλαγή αυτή όταν η τιμή της αγοράς ῾χτυπήσει῾ τον στόχο που τεθηκε.

O Ivan Chalov, Product Owner for Precious Metals της Revolut δἠλωσε: «Η πρόσβαση στον χρυσό είναι το τελευταίο βήμα που έχουμε κάνει για να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να διαφοροποιήσουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό τους. Όπως και η επένδυση στο χρηματιστήριο, πολλοί αισθάνονται μακριά από την πρόσβαση σε χρυσό, βρίσκοντας δύσκολο να μάθουν από πού να ξεκινήσουν. Έχουμε εξασφαλίσει ότι η πρόσβαση σε έκθεση χρυσού είναι όσο το δυνατόν πιο απλή και χαμηλού κόστους, ενώ οι πελἀτες μπορούν να ανταλλάσσουν ποσά που τους ταιριάζουν. Στόχος μας είναι να ανοίξουμε νέα οικονομικά προϊόντα για τους πελἀτες μας και να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε να μπορούν να εξοικονομούν, να επενδύουν και να διαχειρίζονται τα χρήματά τους με τον τρόπο που θέλουν».

Οι Metal και Premium χρήστες της Revolut θα μπορούν να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στον χρυσό αναβαθμἰζοντας την εφαρμογή της Revolut και επιλέγοντας την καρτέλα “Εμπορεύματα” στον “Πίνακα Εργαλεἰων”. Σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό χρήμα, ο χρυσός δεν ρυθμίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Αρχή Χρηματοοικονομικής.

Συμπεριφοράς (FCA) ή να διασφαλίζεται βάσει των κανονισμών για το ηλεκτρονικό χρήμα. Όπως συμβαίνει με όλες τις επενδύσεις, το κεφάλαιο είναι σε ρίσκο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 17 =